L:A Bruket vloeibare zeep

119 laurierblad

Sterk hydraterende vloeibare zeep voor handen en lichaam van het Zweede merk L:A Bruket. De essentiële olie van laurierblad heeft activerende en stimulerende eigenschappen die het bijzonder geschikt maken voor de vette huid. 100% biologisch.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
119 laurierblad 250 ml
€ 20,50

Overzicht

Eigenschappen

Laurierblad.

Laurierblad wordt in aromatherapie gebruikt om de concentratie te verhogen en de creativiteit te stimuleren. Essentiële olie van laurierblad reinigt en remt bacteriegroei af. De olie als natuurlijk ingrediënt heeft daarnaast ook een rustgevend effect.  

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Afmetingen

Inhoud 250 ml