L:A Bruket vloeibare zeep

118 koriander zwarte peper

L:A Bruket 118 vloeibare zeep koriander zwarte peperSterk hydraterende vloeibare zeep voor handen en lichaam van L:A Bruket. Biologisch etherisch oliemengsel van zwarte peper en korianderzaden. Werkt ontspannend en verwarmend en heeft een stimulerende werking.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
118 koriander zwarte peper 250 ml
€ 20,50

Overzicht

Eigenschappen

Zwarte peper en koriander.

Gebruik deze vloeibare zeep voor handen en lichaam. Etherische olie van korianderzaadjes is één van de eerste kruidenaromatherapiën. Het heeft een stimulerende werking, een verwarmend en ontspannend effect en remt bacteriegroei af. Essentiële olie van zwarte peperzaadjes is gekend voor zijn verwarmende en stimulerende werking en ontspant gespannen spieren. 

Relaxen na een vermoeiende dag. 

Geheime tip: giet een beetje vloeibare zeep van koriander en zwarte peper in bad. Zalig relaxen na een vermoeiende dag! 

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Inhoud.

250 ml

Tech21 Impact Shield Self-Heal iPhone 8 Plus/7 Plus