L:A Bruket vloeibare zeep

117 marjolien eucalyptus

Sterk hydraterende vloeibare zeep van L:A Bruket voor handen en lichaam. Bevat biologische, etherische oliën van eucalyptus en marjoleinbladeren met een verfrissende, stimulerende en helende werking. Gemaakt met 100% biologische grondstoffen.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
117 marjolein eucalyptus 250 ml
€ 20,50
117 marjolein eucalyptus 450 ml
€ 25,50

Overzicht

Eigenschappen

117. Stimulerend en helend.

Hydraterende vloeibare hand- en lichaamszeep met een stimulerende en helende werking.

Eucalyptus/marjolein.

Eucalyptus en marjoleinbladeren worden in aromatherapie gebruikt om het concentratievermogen aan te  scherpen. Voeg enkele druppels van deze zeep toe aan het badwater om de luchtwegen vrij te maken. Eucalyptusbladeren hebben een afkoelend, stimulerend effect en een helende en antibacteriële werking. Eucalyptus verlaagt koorts en versterkt het immuunsysteem. 

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Inhoud.

250 ml of 450 ml