L:A Bruket facial toner kamille/bergamot

Natuurlijke en hydraterende gezichtstonic en -verfrisser van L:A Bruket. Met extract van kamille en toverhazelaar om de huid in evenwicht te brengen, te hydrateren en voor te bereiden op een voedende behandeling.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
099 facial toner kamille/bergamot
€ 25,00

Overzicht

Eigenschappen

Gezichtstonic én -verfrisser.

Deze gezichtstonic van L:A Bruket houdt je huid vochtig en voorkomt uitdroging. Ze brengt je huid in balans, en is ideaal als voorbereiding op een voedende gezichtsbehandeling. Gebruik de tonic ook als een verfrisser na een hele dag werken op een scherm, tijdens een vlucht of als een reinigende after shave, die je gezichtshuid soepel maakt.

Kamille en bergamot.

Extracten van kamille stimuleren en verzachten de huid. Bergamot heeft een ontsmettend, genezend en kalmerend effect. Toverhazelaar ontsmet en houdt je gezicht glad, soepel en zacht. 

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Inhoud.

120ml

L:A Bruket 099 facial toner kamille/bergamot 120ml