KitchenAid Artisan waterkoker

Een heerlijk vintage design en een technisch hoogstandje in één. De KitchenAid Artisan waterkoker is een handige blikvanger in elke keuken! Zo kan je de temperatuur aanpassen naar eigen wens en smaak: heet voor drank, kokend voor bouillons.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Artisan waterkoker appelrood
€ 169,00

Overzicht

Eigenschappen

Aanpasbare temperatuur naar eigen wens en smaak.

Kies de juiste temperatuur voor je bereidingen (​van 50 tot 100 graden celcius): heet voor drank, kokend voor bouillons. Ben je een theeliefhebber? Dan komt deze waterkoker al helemaal als geroepen! Zet het water lekker warm voor delicate groene thee of heet voor grove Assam. Ook wie graag achter het fornuis staat, zal deze waterkoker absoluut weten te appreciëren. Koks hoeven hun bouillons dankzij de aanpasbare temperatuur niet langer te laten overkoken.

Tempatuurmeter.

Uitgerust met een temperatuurmeter waarmee je de watertemperatuur altijd kan controleren, ook als de koker niet op zijn basis staat.

Dubbele wand.

De dubbele wand houdt het water langer warm, terwijl de waterkoker koeler aanvoelt langs de buitenkant. De isolerende werking van de dubbele wand beperkt bovendien het geluid van de waterkoker.

Draadloze basis.

Een stabiele, draadloze 360° basis met antislip voetjes en opbergruimte voor het snoer. De KitchenAid waterkoker staat dankzij de 360° basis altijd perfect op z'n plaats. Bovendien kan je de waterkoker makkelijk van z'n basis halen en van de keuken naar de tafel meenemen.

Verdere kenmerken.

  • Voorzien van een venstertje achteraan zodat je altijd precies weet hoeveel water er nog in de koker zit.
  • Constructie in metaal met soft-touch handgreep: robuust, stabiel en makkelijk vast te nemen.
  • Inhoud: 1,5 liter
  • Vermogen 2400 watt.
  • 3 jaar garantie

Afmetingen.

Hoogte 21,8 cm - breedte 26,3 cm - diepte 21 cm