KitchenAid Artisan keukenrobot met kantelbare kop 4,8l

De KitchenAid Artisan keukenrobot met een inhoud van 4,8 liter is robuust, krachtig en zo veelzijdig dat er een wereld aan culinaire mogelijkheden voor je opengaat. Je kunt snel beslag mengen, brood maken, luchtige meringue kloppen en zelfs aardappelen pureren met de meegeleverde roestvrijstalen accessoires. De keukenrobot is gebouwd om generaties lang mee te gaan, is gemaakt van zinkmetaal en wordt geleverd met vijf jaar garantie.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Artisan keukenrobot amandelwit
€ 749,00

Overzicht

Eigenschappen

Krachtige alleskunner

De KitchenAid Artisan keukenrobot is een krachtige alleskunner. Met de meegeleverde accessoires kun je deeg kneden voor brood, pasta of pizza, slagroom kloppen en aardappelpuree maken. 

Planetair kneedsysteem voor snel mengen

De KitchenAid keukenrobot is voorzien van een uniek planetair kneedsysteem. Dat wil zeggen dat de klopper ten minste 59 raakpunten in de kom heeft voor snel en grondig mengen. Alles wat je in de kom doet wordt volledig verwerkt – niets wordt overgeslagen! De tien snelheidsinstellingen garanderen snel, grondig en nauwkeurig mengen. 

Beweeg de snelheidshendel afhankelijk van wat je doet. Kies snelheid 1 voor een voorzichtig roeren tot snelheid 6 voor kloppen en opschuimen en snelheid 10 voor snel kloppen. 

Directe aandrijving

De KitchenAid Artisan keukenrobot heeft een motor met directe aandrijving die vermogen zeer efficiënt omzet in kracht voor de kom en accessoires. Hij is gemaakt om generaties mee te gaan en heeft een solide metalen constructie van zink. Hij voelt geruststellend stevig en stabiel genoeg aan voor zware mengsels. De garantie van 5 jaar biedt gemoedsrust. De Artisan keukenrobot is duurzaam, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in gebruik.

Populaire mixer met kantelbare kop 

De Artisan keukenrobot met kantelbare kop is je handige hulp in de keuken en kan gewoon op het werkblad blijven staan. De kop kan eenvoudig naar achteren worden gekanteld voor toegang tot de kom. De keukenrobot heeft een handig formaat en is ideaal voor zowel kleine als grote hoeveelheden. Hij heeft twee roestvrijstalen kommen (4,8 L en 3 L) die beide stevig op het voetstuk passen. 

Een keukenrobot zo sterk als staal 

De kom en accessoires van deze Artisan 4,8 L mixer/keukenrobot zijn gemaakt van roestvrij staal en combineren kracht met schoonheid. Het materiaal is voedselveilig, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken en daarmee ideaal voor een drukke keuken. De keukenrobot is stoot- en krasbestendig, zodat je hem intensief kunt gebruiken terwijl je weet dat hij er na jaren gebruik nog steeds mooi uitziet. De roestvrijstalen kommen hebben een tijdloze stijl die voor een elegante en strakke look zorgt. 

Sap, jam, extra grote worsten! 

Sluit optionele accessoires aan op de multifunctionele naaf en creëer wat je maar wilt. Bereid wat je maar wilt, van hartige worstjes of fettuccine tot veganoedels of vers sinaasappelsap. 

Hou je van jam? Die maak je met de fruit- en groentezeef. Net veganistisch geworden? Maak een veganistische lasagne met de Japanse groentesnijder. Alle accessoires die op de naaf passen, zijn geschikt voor gebruik met elk model mixer/keukenrobot dat sinds 1919 is gemaakt. 

Hoeveel kun je maken? 

In deze Artisan 4,8 L mixer/keukenrobot kun je kleine en grote hoeveelheden verwerken. Een richtlijn voor de maximale capaciteit: je kunt probleemloos tot 12 eieren (middelgroot) verwerken of 1 L slagroom maken, een taart van 2,7 kg of 9 dozijn koekjes. Dat is meer dan genoeg voor als je familie of vrienden over de vloer hebt. Want meer koekjes = meer blije gezichten.

In de doos:

- Roestvrijstalen kom met een inhoud van 4,8 liter en uitgevoerd met een handvat.
- Schenkschild, een eendelig accessoire met twee functies dat spatten tegengaat. Met de gietmond kan eenvoudig ingrediënten toegevoegd worden. Niet vaatwasserbestendig.
- Draadgarde voor het opkloppen van eieren, eiwitten, slagroom en mayonaise. Niet vaatwasserbestendig.
- Kneedhaak om brood, pizza en pasta te mengen en kneden. 
- Platte menghaak voor zware mengsels, zoals cakes, schuimpjes en aardappelpuree.
- Een extra roestvrijstalen kom met een inhoud van 3 liter.

Afmetingen

Hoogte 36 cm - breedte 24 cm - diepte 37 cm

 

KitchenAid Artisan keukenrobot amandelwit