Apple iPhone SE

iPhone SE is de krachtigste 4-inch telefoon ooit. Met de 12-MP camera maak je schitterende foto’s en 4K-video’s. En Live Photos brengen je foto’s tot leven. Het resultaat is een iPhone die klein oogt, maar groots presteert.

Een geliefd design. En daar zijn nu nog meer redenen voor.

iPhone SE is de verfijnde versie van een ontzettend populair design. De lichte, compacte telefoon is gemaakt van satijnachtig gestraald aluminium en past perfect in je hand. Op het 4-inch Retina-display ziet alles er superscherp en helder uit. De matte afgeschuinde randen en het logo in bijpassende kleur maken het helemaal af.


Technologie.

De krachtigste 4-inch telefoon ooit.

iPhone SE bevat dezelfde geavanceerde chip als iPhone 6s: de A9-chip. Dankzij de 64-bits architectuur van desktop­klasse is deze chip razendsnel. Hij levert bovendien de grafische prestaties van een gameconsole, waardoor games en andere apps er geweldig uitzien. Deze chip is gemaakt voor topprestaties.

Super-efficiënte M9-bewegings­coprocessor.

De M9-bewegingscoprocessor is direct geïntegreerd in de A9-chip en stuurt de versnellingsmeter, het kompas en de gyroscoop aan voor het meten van allerhande gegevens, bijvoorbeeld het aantal stappen en de afgelegde afstand. Hij maakt het ook heel gemakkelijk om Siri te activeren zonder je iPhone te pakken. Je hoeft alleen maar “Hé Siri” te zeggen.


Camera.

De enige camera die je nog nodig hebt.

Met de 12-MP camera schiet je net zulke scherpe, gedetailleerde beelden als op iPhone 6s. En schitterende 4K-video’s met een vier keer zo hoge resolutie als 1080p HD-video.

Live Photos. Meer dan een momentopname.

Live Photos laten je foto’s tot leven komen met beweging en geluid. Druk gewoon ergens op je 12-megapixel foto en beleef ook de momenten vlak voor en na het moment van afdrukken. Zo maak je van elke foto een levendige herinnering.

FaceTime HD-camera met Retina Flash. Je selfie staat er nog mooier op.

Het Retina-display is niet alleen perfect om je content op te bekijken, het is ook de flitser van je FaceTime HD-camera. Retina Flash werkt met een speciale chip zodat het display een flits produceert die drie keer zo helder is als normaal. Zo maak je ook bij weinig licht of in het donker een selfie die voldoende belicht is. En de True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevings­licht, voor meer natuur­getrouwe kleuren en huidtinten.

iCloud-fotobibliotheek

Al je foto’s en video’s. Altijd bij de hand.

iCloud-fotobibliotheek bewaart elke foto en video die je maakt en houdt die automatisch up-to-date op al je devices. En breng je wijzigingen aan, dan worden die meteen overal doorgevoerd. Of het nu gaat om een foto van vorige week of van vorig jaar, je hebt hem zo gevonden, waar je ook bent.Touch ID

Ingenieuze beveiliging.

Je hebt het letterlijk in de vingers.

Met Touch ID kun je iPhone SE gemakkelijk en veilig ontgrendelen. Je vingerafdruk is het ultieme wachtwoord: uniek en altijd voorhanden.

Sneller 4G LTE. Snellere wifi.

Met iPhone SE geniet je van supersnelle draadloze verbindingen. Internetten, apps en games downloaden en video streamen kun je via 802.11ac wifi (met snelle datadoorvoer tot 433 Mbps) en 4G LTE (tot 150 Mbps). Daarnaast zorgt Bluetooth voor de verbinding met je Apple Watch, draagbare luidsprekers en andere devices.


iOS 11 besturingssysteem

De reden waarom er niets boven een iPhone gaat.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface, veelzijdige functies en robuuste beveiliging is iOS 11 het meest geavanceerde besturings­systeem en de basis van iPhone SE. Het ziet er prachtig uit en werkt geweldig. Zelfs de eenvoudigste dingen zijn leuk om te doen.

Hardware en software gemaakt om optimaal samen te werken.

Als hardware en software voor elkaar zijn gemaakt, gebeurt er iets moois. Alles wérkt. Supergoed. Zo profiteren iOS en de ingebouwde apps maximaal van de hardware features. Of je op het internet nu iets opzoekt, tussen apps schakelt of een complexe 3D-videogame speelt, alles gaat even snel en soepel. Geen enkel ander mobiel besturingssysteem werkt zo makkelijk en natuurlijk.
Apps waarmee je elke dag meer kunt doen.

Je iPhone wordt geleverd met diverse ingebouwde apps. In Berichten kun je tekstberichten sturen met foto’s, video’s, links en nog veel meer. En via Muziek heb je toegang tot de complete Apple Music-bibliotheek en je eigen collectie. Dankzij FaceTime kun je vanaf je iPhone video­gesprekken voeren met iedereen met een iPhone, iPad of Mac. En Kaarten houdt je op de juiste weg met stapsgewijze gesproken navigatie en actuele verkeersinformatie.


Niemand begrijpt je zoals Siri.

Siri leert hoe jij praat, niet andersom. Dankzij de door Apple ontwikkelde geavanceerde spraak­herkennings­technologie kun je praten zoals je altijd doet. Dus als je vraagt “Hoe ziet mijn dag eruit?”, vertelt Siri wat er op de planning staat. En Siri werkt ook met je favoriete apps. Je kunt Siri vragen om een herinnering in te stellen of iets in je agenda te zetten. Of laat Siri een berichtje versturen, een foto opzoeken of muziek herkennen


Overal is een app voor.

De App Store bevat meer dan twee miljoen apps, er is dus altijd wel een app die bij je past. Wat je ook zoekt, je hebt het zo gevonden en in een mum van tijd gedownload. Zoek specifiek naar een app, of kies een categorie en zoek iets leuks uit.

Apple iPhone SE