Apple iPhone 7

iPhone 7 is een toonbeeld van precisie. En zijn design is net zo krachtig als zijn prestaties. Hij heeft een krachtige A10 chip en een camera met optische beeldstabilisatie. Je foto's en video's komen vervolgens tot leven op het superheldere 4,7-inch LCD Retina HD-display met 3D Touch. iPhone 7 is water- en stofbestendig, heeft stereospeakers en een lange batterij-autonomie.

De innovaties spatten ervan af. Water ook.

iPhone 7 is een toonbeeld van innovatie en precisie. Hij is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium. En het unibody-design heeft geen voelbare naden, zodat iPhone 7 er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook prettig aanvoelt. iPhone 7 is bovendien spatwater- en stofbestendig.

Touch ID

Je vinger is je unieke en veilige paswoord.

De thuisknop van iPhone 7 is slijtvast, drukgevoelig en snel. En hij bevat Touch ID, een snelle en uiterst geavanceerde vingerafdruksensor. Daarmee kun je je telefoon gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

Schitterende foto's. Ook bij weinig licht.

iPhone is de populairste camera ter wereld. En Apple heeft hem nog verder verbeterd met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

12-MP camera

Neem heldere en detailrijke foto's en video's met de 12-MP camera van iPhone 7.

Optische beeldstabilisatie

iPhone 7 is uitgerust met optische beeldstabilisatie om bewegings­onscherpte tegen te gaan. Met behulp van een sensor neutraliseert de lens zelfs de kleinste trilling.

True Tone Flash met 4 leds

De flits past zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je probleemloos perfect belichte foto’s.

Optische beeldstabilisatie bij video-opnames.

Bij een langere sluitertijd voorkomt de optische beeldstabilisatie dat je last hebt van bewegings­onscherpte. En dankzij het diafragma van ƒ/1.8 maak je ook betere video’s bij weinig licht.

4K-video.

Met iPhone 7 maak je video-opnamen in 4K, met meer dan 8 miljoen pixels, en slo-mo-video's in 1080p- of 720p-kwaliteit. En door op vaste intervallen een foto te schieten, maak je een timelapse-video die je snel en gemakkelijk kunt delen.

Hou van je selfies.

De 7-MP FaceTime HD-camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. De Retina Flash zorgt er bovendien voor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.

Retina HD-display

Nog meer kleuren.
Nog levensechter.

Nagenoeg alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het scherm. Dankzij zijn brede kleurweergave kan het 4,7-inch Retina HD-display van iPhone 7 (met een resolutie van 1334 x 750) beelden weergeven in kleuren van bioscoopkwaliteit. Alles op je scherm ziet er levensechter én helderder uit dan op eerdere iPhones.

3D Touch

Nu nog handiger.

Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. In het Retina HD-display van iPhone 7 is 3D Touch geïntegreerd, en je kunt het overal in iOS gebruiken. Zodat je op nog meer manieren met Berichten, Agenda, Mail en andere apps aan de slag kunt.

A10 Fusion-chip

Snel en efficiënt.

iPhone 7 is krachtiger, sneller en efficiënter dan eerdere iPhones. Dat is te danken aan zijn A10 Fusion-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M10-bewegingscoprocessor. Alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Langere batterij-autonomie.

Dankzij de A10 Fusion-chip doe je langer dan voorheen met je iPhone zonder opladen. Zo zingt iPhone 7 het tot twee uur langer uit dan de vorige generatie: tot 14 uur gesprekstijd, 14 uur internetten via wifi of 12 uur via 3G of 4G, 40 uur muziek beluisteren of 13 uur films bekijken.

Audio

iPhone. Nu in stereo.

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als zijn voorgangers, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.

EarPods met een Lightning-connector.

iPhone 7 wordt geleverd met EarPods oordopjes met een Lightning-connector voor een nog beter digitaal en levensecht geluid. Wil je je oude koptelefoon blijven gebruiken? Dan kan je die aansluiten met een mini-jack-adapter.

Oproepen van apps direct opnemen.

Op iPhone 7 kun je elke binnen­komende oproep, ongeacht de herkomst, direct opnemen net zoals een gewoon telefoontje. En dus ook van apps zoals Facebook Messenger.

Apple iPhone 7