Apple iPhone 7

Het design van iPhone 7 is net zo krachtig als zijn prestaties. Dat is te danken aan zijn krachtige A10 chip. Met de 12-MP camera met optische beeldstabilisatie maak je foto's en video's om te koesteren. En die beelden komen vervolgens tot leven op het superheldere Retina HD-display met 3D Touch. iPhone 7 is water- en stofbestendig, heeft stereospeakers en een lange batterij-autonomie.

De innovaties spatten ervan af. Water ook.

iPhone 7 is een toonbeeld van innovatie en precisie. Hij is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium. En het unibody-design heeft geen voelbare naden, zodat iPhone 7 er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook prettig aanvoelt. iPhone 7 is bovendien spatwater- en stofbestendig.

Je vingerafdruk is je wachtwoord.

De niet-mechanische thuisknop van iPhone 7 is slijtvast, drukgevoelig en snel. En hij bevat Touch ID, een snelle en uiterst geavanceerde vingerafdruksensor. Daarmee kun je je telefoon gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

Schitterende foto's. Ook bij weinig licht.

iPhone is de populairste camera ter wereld. En Apple heeft hem nog verder verbeterd met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

12-MP camera

Neem ongelooflijk heldere en detailrijke foto's en video's met de 12-MP camera van iPhone 7.

Optische beeldstabilisatie

iPhone 7 is uitgerust met optische beeldstabilisatie om bewegings­onscherpte tegen te gaan. Met behulp van een sensor neutraliseert de lens zelfs de kleinste trilling.

True Tone Flash met 4 leds

De flits past zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je probleemloos perfect belichte foto’s.

Optische beeldstabilisatie

Bij een langere sluitertijd voorkomt de optische beeldstabilisatie dat je last hebt van bewegings­onscherpte. En dankzij het diafragma van ƒ/1.8 maak je ook betere video’s bij weinig licht.

4K-video

Met iPhone 7 maak je video-opnamen in 4K, met meer dan 8 miljoen pixels, en slo-mo-video's in 1080p- of 720p-kwaliteit. En door op vaste intervallen een foto te schieten, maak je een timelapse-video die je snel en gemakkelijk kunt delen.

Hou van je selfies

De 7-MP FaceTime HD-camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. De Retina Flash zorgt er bovendien voor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.

Kristalhelder Retina HD-display.

Nagenoeg alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het scherm. Het 4,7-inch display van iPhone 7 (met een resolutie van 1334 x 750) heeft een brede kleurweergave van bioscoopkwaliteit. Alles op je scherm ziet er levensechter uit dan op eerdere iPhones. Je foto's worden bijna tastbaar.

3D Touch. Nu nog handiger.

Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. In het nieuwe Retina HD-display van iPhone 7 is 3D Touch geïntegreerd, en je kunt het overal in iOS gebruiken. Zodat je op nog meer manieren met Berichten, Agenda, Mail en andere apps aan de slag kunt.


Snel en efficiënt.

iPhone 7 is krachtiger, sneller en efficiënter dan eerdere iPhones. Dat is te danken aan zijn A10 Fusion-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M10-bewegingscoprocessor. Alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Langere batterij-autonomie.

Dankzij de A10 Fusion-chip doe je langer dan voorheen met je iPhone zonder opladen. Zo zingt iPhone 7 het tot twee uur langer uit dan de vorige generatie: tot 14 uur gesprekstijd, 14 uur internetten via wifi of 12 uur via 3G of 4G, 40 uur muziek beluisteren of 13 uur films bekijken.

iPhone. Nu in stereo.

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.

EarPods met een Lightning-connector.

iPhone 7 wordt geleverd met EarPods oordopjes met een Lightning-connector voor een nog beter digitaal en levensecht geluid. Wil je je oude koptelefoon blijven gebruiken? Dan kan je die aansluiten met de meegeleverde mini-jack-adapter.

Wifi en mobiele netwerken

Supersnelle draadloze verbindingen met wereldwijd de beste roaming.

4GLTE.

iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE, met tot 25 LTE-banden. Je hebt meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Je kunt dus overal ter wereld verbinding maken met nog meer snelle netwerken, waaronder 4G LTE Advanced.

Supersnelle wifi.

iPhone 7 heeft supersnelle wifi: tot 866 Mbps met 802.11ac met MIMO. Je kunt dus razendsnel internetten en apps, games en video’s downloaden.

Oproepen van apps direct opnemen.

Op iPhone 7 kun je elke binnen­komende oproep, ongeacht de herkomst, direct opnemen net zoals een gewoon telefoontje. En dus ook van apps zoals Facebook Messenger.

Apple iPhone 7