Apple iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus is een toonbeeld van precisie. En zijn design is net zo krachtig als zijn prestaties. Hij heeft een krachtige A10 chip en een dubbele, geavanceerde camera met optische beeldstabilisatie en portretmodus. Je foto's en video's komen vervolgens tot leven op het superheldere 5,5-inch LCD Retina HD-display met 3D Touch. iPhone 7 Plus is water- en stofbestendig, heeft stereospeakers en een lange batterij-autonomie.

Design

De innovaties spatten ervan af. Water ook.

iPhone 7 Plus is een toonbeeld van innovatie en precisie. Hij is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium. En het unibody-design heeft geen voelbare naden, zodat iPhone 7 Plus er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook prettig aanvoelt. iPhone 7 Plus is bovendien spatwater- en stofbestendig.

Touch ID

Je vinger is je unieke en veilige paswoord.

De thuisknop van iPhone 7 Plus is slijtvast, drukgevoelig en snel. En hij bevat Touch ID, een snelle en uiterst geavanceerde vingerafdruksensor. Daarmee kun je je telefoon gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

Twee camera's die werken als één.

iPhone 7 Plus heeft niet zomaar een camera. Hij heeft er twee. Dezelfde 12-MP camera met groothoeklens (diafragma ƒ/1.8) waarmee iPhone 7 is uitgerust, werkt samen met een 12-MP camera met telelens (diafragma ƒ/2.8). Je kunt dus scherper zoomen van verder weg. En dankzij de portretmodus zien portretten er beter uit dan ooit.

12-MP camera met groothoeklens

De 12-MP camera heeft een diafragma van ƒ/1.8 en een groothoeklens uit 6 elementen voor superheldere en detailrijke foto's en video's, ook bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

12-MP camera met telelens

Met de geavanceerde dual-camera van iPhone 7 Plus maak je naast schitterende en levensechte foto's ook superscherpe close-ups en films met 2x optische zoom. Haal alles nog dichterbij met de digitale zoom (tot 10x voor foto’s en 6x voor video).

Optische beeldstabilisatie.

Optische beeldstabilisatie in de dual-camera gaat bewegings­onscherpte tegen. Een sensor voorkomt zelfs de kleinste trilling. En dankzij True Tone Flash met 4 leds past de flits zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je perfect belichte foto’s.

Zoom in op de toekomst.

Dankzij de dual-camera en de baanbrekende ISP-technologie op iPhone 7 Plus maak je superscherpe close-ups en video's met 2x optische zoom. En met de verbeterde digitale zoom (tot 10x voor foto’s en 6x voor video) haal je alles nog dichterbij.

Portretmodus.

Portretmodus zorgt automatisch voor een scherptediepte-effect, wat betekent dat je gezichten scherp kunt vastleggen terwijl de achtergrond mooi vaag blijft. Dit effect, dat ook wel ‘bokeh’ wordt genoemd, was voorheen alleen mogelijk met een DSLR-camera. iPhone 7 Plus produceert dit effect door middel van de zelflerende dual-camera. Zo maak je dus eenvoudiger dan ooit een prachtige portretfoto met een professionele uitstraling.

4K-video.

Je maakt haarscherpe video-opnamen met een resolutie tot 4K, met meer dan 8 miljoen pixels, en slo-mo-video's in 1080p- of 720p-kwaliteit. En door op vaste intervallen een foto te schieten, maak je een timelapse-video die je snel en gemakkelijk kunt delen.

Filmpjes worden films.

Met 2x optische zoom en tot 6x digitale zoom maak je met iPhone 7 Plus sterke video's. Optische beeldstabilisatie voorkomt bewegings­onscherpte. En dankzij het grotere diafragma maak je ook betere video’s bij weinig licht.

Hou van je selfies.

De 7-MP FaceTime HD-camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. De Retina Flash zorgt er bovendien voor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.


Retina HD-display

Nog meer kleuren.
Nog levensechter.

Nagenoeg alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het scherm. Dankzij zijn brede kleurweergave kan het 5,5-inch Retina HD-display van iPhone 7 Plus (met een resolutie van 1920 x 1080) beelden weergeven in kleuren van bioscoopkwaliteit. Alles op je scherm ziet er levensechter én helderder uit dan op eerdere iPhones.

A10 Fusion-chip

Snel en efficiënt.

iPhone 7 Plus is krachtiger, sneller en efficiënter dan eerdere iPhones. Dat is te danken aan zijn A10 Fusion-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M10-bewegingscoprocessor. Alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Langere batterij-autonomie.

Dankzij de A10 Fusion-chip doe je langer dan voorheen met je iPhone zonder opladen. Tot 21 uur gesprekstijd, 15 uur internetten via wifi of 13 uur via 3G of 4G, 60 uur muziek beluisteren of 14 uur films bekijken.

3D Touch nu nog handiger.

Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. In het Retina HD-display van iPhone 7 Plus is 3D Touch geïntegreerd, en je kunt het overal in iOS gebruiken. Zodat je op nog meer manieren met Berichten, Agenda, Mail en andere apps aan de slag kunt.

iPhone. Nu in stereo.

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 Plus kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.

Oproepen van apps direct opnemen.

Op iPhone 7 Plus kun je elke binnen­komende oproep, ongeacht de herkomst, direct opnemen net zoals een gewoon telefoontje. En dus ook van apps zoals Facebook Messenger.

EarPods met een Lightning-connector.

iPhone 7 Plus wordt geleverd met EarPods oordopjes met een Lightning-connector voor een nog beter digitaal en levensecht geluid. Wil je je oude koptelefoon blijven gebruiken? Dan kan je die aansluiten met een mini-jack-adapter.

Apple iPhone 7 Plus