Dit schaaltje van iittala is ontworpen om eindeloos te combineren met de borden uit de Teema-reeks. Het is ideaal voor een verfrissend slaatje bij je gerechten, voor een heerlijk dessert achteraf of voor borrelnootjes tijdens een avondje voor tv.
Promo
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Teema schaaltje (set 6) wit

€ 99,90

€ 49,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De Teema-reeks van iittala herleidt Scandinavisch design tot zijn pure essentie: een subliem spel van strakke en eenvoudige lijnen, kleuren en stijl. Maar ook - typisch Scandinavisch - functioneel, duurzaam en verfijnd.
  • Teema is het ideale servies voor dagelijks gebruik en is door zijn strakke eenvoud en stijl ook perfect voor een gezellig etentje met vrienden en kennissen.
  • Teema is niet alleen een mooie, strakke verschijning op tafel, bij het ontwerp ging evenveel aandacht naar gebruiksgemak en functionaliteit. Zo is elk onderdeel uit de reeks geschikt voor de oven, microgolfoven, diepvriezer en vaatwasser.
  • Je gerechten zien er nog lekkerder uit op de borden en in de schaaltjes van Teema. Lekker koken, mooi serveren en met het grootste gemak weer proper maken - recht de vaatwas in: Teema is er voor gemaakt!
  • Ontworpen door Kaj Franck, één van de bekendste designers van iittala.

Afmetingen

Hoogte 5,5 cm - diameter 15 cm

Iittala Teema schaaltje wit