HP Sprocket

De HP Sprocket is de coolste mobiele fotoprinter. Hij is klein en compact, past in je broekzak of jas en is dus ideaal voor onderweg. Met de HP Sprocket kan je draadloos zelfklevende foto's printen vanaf je iPhone, iPad of iPod touch én van social media zoals Facebook en Instagram. Zijn printkwaliteit? Schitterend. En inkt? Heb je niet nodig!

Direct. Deelbaar. Plezier.

Dankzij de compacte HP Sprocket fotoprinter kan je je eigen foto's én beelden van social media zoals Instagram en Facebook direct afprinten van je iPhone, iPad of iPod touch. Op vakantie, onderweg of thuis: de HP Sprocket werkt draadloos via Bluetooth en is zo compact dat hij perfect in je broekzak of jas past.

Komt geen inkt aan te pas.

De HP Sprocket is ideaal voor onderweg. Hij heeft een ingebouwde batterij met een autonomie van gemiddeld 30 afdrukken. Hem opladen doe je in slechts anderhalf uur met de bijgeleverde micro-usb-kabel. Er komt bovendien geen inkt aan te pas: de Sprocket werkt via de baanbrekende Zink-technologie.

Helder. Levensecht. En zelfklevend.

De HP Sprocket levert kwalitatieve, heldere en glossy afdrukken met levendige kleuren. Hij werkt met zelfklevend fotopapier met een formaat van 5 x 7,6 cm. Je kan je foto's makkelijk met iedereen delen en bijna overal opkleven!

Een persoonlijker app-ervaring.

Dankzij de HP Sprocket-app op je iPhone, iPad of iPod touch kan je je foto's bewerken en emoji's, kaders, teksten en tekeningen toevoegen voor een nog leukere ervaring. Je kan ook je geprinte foto's weer inscannen om herinneringen opnieuw te beleven en je eigen stickers te maken.

Beleef. Geniet. Print.

Van selfies tot onvergetelijke feestjes. Met de HP Sprocket mobiele fotoprinter leg je elke gebeurtenis direct vast op papier. Klaar om met iedereen te delen!

Must-have.

De HP Sprocket werkt met zelfklevend HP Zink-fotopapier. Bij aankoop zitten er standaard al tien velletjes in de verpakking. Die kan je ook afzonderlijk kopen, in sets van 20 of 50 stuks. Dankzij de Zink-technologie kan de HP Sprocket printen zonder inkt. Het fotopapier heeft een glossy afwerking, is vlek-, water- en scheurbestendig en heeft een zelfklevende achterkant.

HP Sprocket mobiele fotoprinter