De Italiaanse designer Antonino Sciortino ontwierp voor Serax een reeks bijzettafeltjes met terrazzo als tafelblad. In combinatie met het metalen onderstel oogt het Serax tafeltje fris, strak en vintage tegelijk. De tafeltjes zijn verkrijgbaar in 3 maten.

Terrazzo

Na beton en marmer is terrazzo aan een felle opmars bezig in meubelontwerpen en woonaccessoires. De Italiaanse ontwerper Antonino Sciortino ontwierp voor Serax een toegankelijke collectie die terrazzo combineert met metaal en een ambachtelijke, met de hand geschilderde afwerking. Een gedurfde combinatie, maar wel éen die zowel strak als fris oogt en toepasbaar in heel veel verschillende interieurstijlen.

Antonino Sciortino

In de handen van Antonino Sciortino komen ruwe materialen, zoals steen, ijzer en metaal, tot leven. De ambachtelijke afwerking onderstreept de ziel van elk object. Door hun zuivere, strakke vormen, natuurlijke materialen en de vintage look en afwerking past de collectie in elke interieurstijl.

Uniek

Elke Terrazzo steen is uniek. En dus kan ook elk tafeltje qua kleur licht afwijken van de afbeeldingen. De onderlinge verschillen onderscheiden terrazzo van kunststof en laminaat. Elk product komt tot leven.

Drie maten

De terrazzo bijzettafeltjes zijn verkrijgbaar in 3 maten, met een diameter van 30, 40 of 50 cm. Schaf ze afzonderlijk aan, of combineer ze voor een leuk effect. Naast de bijzet- en salontafeltjes zijn grotere varianten verkrijgbaar als eettafel.
Serax bijzettafeltjes terrazzo wit