Hex Hayward Icon Folio

Op zoek naar een hoes die even cool is als je iPad Air? Eén die niet alleen je iPad Air, maar ook je bank-, business- en identiteitskaarten, tickets en documenten veilig en wel bewaart zonder zwaar uit te vallen? De Hex Icon Folio is er zo één! Hij heeft de looks, je iPad Air én je hele leven op zak!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Hayward Icon Folio iPad Air

€ 59,95

€ 29,99

Overzicht

Eigenschappen

Ultieme bescherming.

Met zijn strakke look in waxed canvas en eerste keus lederen afwerking binnenin, beschermt de Hex Hayward Icon Folio je iPad Air tot in de puntjes tegen krassen, stoten en valpartijen.

Een stevige, maar compacte houder houdt je iPad Air altijd en overal stevig op z'n plaats en een stijlvolle, elastische riem houdt je Icon Folio én je hele leven veilig en wel opgeborgen!

Handig extraatje.

De Hex Icon Folio beschermt niet alleen je iPad Air, hij biedt ook ruimte voor 3 kaarten (je bankkaart, identiteitskaart en businesskaart bijvoorbeeld) en documenten (zoals bankbiljetten, je trein-, tram- of busticket).

Elke case is uniek.

Bang dat je beste vriend straks dezelfde coole Hex beschermhoes voor iPad Air op de kop tikt? Don't worry. Het Hayward patroon is voor elke folio uniek. De strepen kunnen dus voor elke case smaller of breder uitvallen, maar de sfeer en de mogelijkheden blijven gelijk.

Verdere kenmerken:

  • Voorzien van uitsparingen voor de connector en camera achteraan.
  • Geschikt voor iPad Air (1ste generatie).