Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In ‘Het Grote Noordzeeviskookboek’ worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk.
Promo
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Het grote Noordzeevis kookboek

€ 39,95

€ 20,00

Overzicht

Eigenschappen

Tal van weetjes.

Het boek geeft een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en –vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelpdieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?

180 recepten, 60 vissoorten.

Chef-kok Felix Alen en culinair journalist Marc Declercq stellen 180 recepten voor van 60 verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren, telkens in beeld gebracht door fotograaf Heikki Verdurme. Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, achtergrond- en culinaire informatie. Bij elke vissoort vind je drie recepten. Van bekende klassiekers tot originele bereidingen. Zowel de bekende als minder bekende vissoorten komen aan bod. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever… voor iedere (amateur)kok wat wils! 

Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit.

Aantal pagina's: 400.

Afmetingen

Hoogte 28,5 cm - breedte 22,5 cm