Herschel Retreat grijs/tan

De Retreat rugzak van het Canadese merk Herschel is duidelijk geïnspireerd op de populaire Little America rugzak. Hij mag dan al ietsje kleiner zijn, ook hij biedt superveel ruimte voor je MacBook en nog een pak andere spullen.

Prijs

€ 89,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Je MacBook, de koning te rijk!

De Herschel Retreat rugzak - gemaakt uit stevige canvas met rubber accenten - is de ideale reispartner. Je Apple notebook wordt letterlijk in de watten gelegd. Hij zit veilig opgeborgen in het centrale hoofdvak in een afzonderlijk - in superzacht fleece - gewatteerd compartiment.

Superveel ruimte.

Naast je notebook heb je ruimte zat voor tijdschriften, boeken, documenten en alles wat je ook maar wilt meenemen naar je werk of school.

Nooit meer zoeken.

Met Retreat kan je de zoektocht naar je in-ear oordopjes staken dankzij een handige kabeldoorvoer aan de zijkant van de rugzak.

Oog voor detail.

Van de duurzame en stevig geweven binnenkant tot de trendy binnenvoering en het in fleece gewatteerde vak voor je MacBook: de Retreat rugzak is gemaakt met oog voor detail.

Verdere kenmerken:

  • Geschikt voor notebooks (tot 13-inch).
  • Verstevigde bodem.
  • Voorzien van comfortabele, verstelbare schouderriemen.
  • Rubber riemen vooraan.
  • Gespsluiting met knoppen.
  • Voorzien van een handig vakje vooraan, waar je bijvoorbeeld snel een ticket kan in opbergen zonder de Retreat helemaal te openen.

Afmetingen.

Hoogte 43,18 cm - lengte 30,48 cm - breedte 14,61 cm

Herschel rugzak Retreat grijs/tan