Herschel Heritage rugzak

Canteen Crosshatch

De Heritage rugzak van het Canadese merk Herschel Supply is de ideale reispartner. Hij combineert een cool design met superveel ruimte.

Functionele blikvanger

Heritage is één van de populairste rugzakken van het Canadese merk Herschel. Heritage combineert veel ruimte met een afzonderlijk opbergvak voor je Apple notebook (inclusief de 15-inch MacBook Pro). Heel handig is het vak vooraan waar je snel en makkelijk - zonder je hele rugzak te openen - kleinere spullen kan in opbergen en weer uithalen.

Veelzijdig en praktisch

De Heritage rugzak heeft een centraal hoofdvak met rits en een gescheiden notebookcompartiment. Daarnaast is er voldoende ruimte voor tijdschriften, boeken en andere spullen. Met de Heritage hoef je je rugzak - en z'n hele inhoud - overigens nooit meer om te kieperen om je sleutels terug te vinden. Haak ze gewoonweg vast aan de sleutelclip in het vakje vooraan. En dankzij een handige kabeldoorvoer bovenaan, raken ook je in-ear oordopjes niet langer in de knoop.

Uitstekende afwerking

De Herschel Heritage rugzak is gemaakt uit een duurzame, waterafstotende stof met subtiele accenten in kunstleder. Met zijn verstelbare schouderriemen, trendy binnenvoering, afzonderlijk notebookcompartiment en voorvak met rits is Heritage de ultieme rugzak voor studenten en iedereen die zijn MacBook gescheiden wil houden van andere spullen.
Herschel rugzak Heritage Canteen Crosshatch