Hay Pyramid tafel 01

De Pyramid tafel is een iconisch ontwerp uit 1959 dat opnieuw tot leven is gebracht door het Deense Hay. Of je de Pyramid tafel nu gebruikt als bureau of eettafel, hij komt sowieso helemaal tot zijn recht in je interieur.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 785,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Levertermijn, hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Wim Rietveld.

De Pyramid tafel maakte in 1959 onderdeel uit van de Pyramid Collectie, ontworpen door niemand minder dan Wim Rietveld. De tafel heeft alle elementen in zich waar de wereldberoemde ontwerper belang aan hecht. Zo moest design volgens Wim Rietveld altijd stevig, goed van vorm én praktisch zijn.

Alhoewel de Pyramid collectie aanvankelijk voor het klaslokaal werd gebruikt, voelt het design tegenwoordig in ieder interieur heel huiselijk aan.

Afwerking.

Het design is vervaardigd met een frame van massief staalplaat. Het materiaal trekt visueel gezien weinig aandacht en maakt een ranke indruk in samenspel met het eikenhouten blad. Het materiaal is sterk maar licht en daardoor uiterst functioneel.

De Pyramid tafel bestaat in verschillende afwerkingen. Voor het frame heb je keuze uit een beige of zwarte afwerking en kan je combineren met een tafelblad in transparant gelakte eik, mat gelakte eik en gerookte eik. Naast de verschillende afwerkingen is de Pyramid Tafel ook beschikbaar in drie maten.

Afmetingen.

Lengte 140 cm - breedte 65 cm - hoogte 65 cm
Lengte 140 cm - breedte 75 cm - hoogte 74 cm
Lengte 200 cm - breedte 75 cm - hoogte 74 cm

Hay Pyramid tafel 01