Op zoek naar een kasten- en rekkensysteem dat je op gelijk welk moment kan aanpassen en uitbreiden? New Order van Hay is er zo één! Het baanbrekend ontwerp uit aluminium kan je makkelijk personaliseren met kleuraccenten, deuren en wanden.
Op voorraad
 
levertermijn, 8 tot 10 weken
ProductnaamPrijsAantal
2 zijwanden, 1 rug 1m50 gebeitst fineer
€ 199,00
2 zijwanden, 1 rug 1m50 naturel fineer
€ 199,00
2 zijwanden, 1 rug 1m gebeitst fineer
€ 145,00
2 zijwanden, 1 rug 1m naturel fineer
€ 145,00
Schuifdeuren 1m naturel fineer
€ 129,00
Schuifdeuren 1m gebeitst fineer
€ 129,00
Schuifdeuren 1m50 naturel fineer
€ 215,00
Schuifdeuren 1m50 gebeitst fineer
€ 215,00
Legplank 1m breedte
€ 169,00
Legplank 1,5m breedte
€ 245,00
Legplank voor hoek 34 cm
€ 95,00
Hoekschuifdeur 1m naturel fineer
€ 129,00
Hoekschuifdeur 1m gebeitst fineer
€ 129,00
Set van 2 dubbele profielen
€ 35,00
Set van 4 enkelvoudige profielen
€ 35,00
Diepe plank 2m breedte
€ 315,00
Diepe plank 1m50 breedte
€ 245,00
Diepe plank 1m breedte
€ 169,00
Deurhendel
€ 8,00
2 zijwanden, 1 rug 2m naturel fineer
€ 150,00

Overzicht

Eigenschappen

Modulair in elke betekenis van het woord.

New Order - een ontwerp van de Duitse designer Stefan Diez - is zo veelzijdig dat je het achteraf eindeloos kan aanpassen en uitbreiden. Zoek je vandaag een eenvoudig opbergrek voor de keuken en over pakweg een jaar of 2 een elegante kast als blikvanger met schuiven, deuren en alles erop en eraan? Dan is New Order de geknipte oplossing. En ook daarna kan je New Order nog aanvullen met lades, legplanken, zij- en achterpanelen en schuifdeuren. Een rechttoe-rechtaan opbergrek kan morgen perfect een gezellige blikvanger zijn aan de muur: want je kan New Order zowel staand gebruiken als hangend. 

Draagkracht.

Alles begint met een open aluminium rek met een maximale breedte van wel 2 meter. Dat is veel breder dan de draagkracht van de meeste andere opbergsystemen: een houten rek kan bijvoorbeeld zo'n lengte nooit aan: het zou simpelweg buigen onder het gewicht van bijvoorbeeld boeken.

Deuren in- en uitklikken.

Dankzij het eenvoudig systeem van New Order kan je - zonder gereedschap - deuren in- en uitklikken. Ook de profielen - die de legplanken met elkaar verbinden - klikken makkelijk in elkaar. Wil je meerdere units met elkaar verbinden, dan gebruik je de dubbele profielen. Naast vlakke legplanken biedt Hay ook diepe legplanken aan, ideaal voor het opbergen en netjes houden van kleine spullen. Staat New Order in een hoek? Dan kan je eenvoudig een hoekelement toevoegen.

Persoonlijke touch.

Het aluminium frame van New Order is verkrijgbaar in een mix van kleuren: van klassiek zwart tot licht- en donkergrijs, geel, rood, chocoladebruin of legergroen. En die kleuren kan je verder combineren met deuren en wanden in naturel essen- of eikenfineer of zwart of lichtgrijs gebeitst essenfineer.

Thuis én op kantoor.

Dankzij de combinatie van materialen en de eindeloze variaties voelt New Order zich werkelijk overal thuis: in de keuken, woon-, studeer- en slaapkamer. 

Room divider en open office.

De New Order-mogelijkheden voor het bedrijfsleven worden bovendien almaar groter. Zo kan je New Order ook gebruiken als praktische room divider (mét opbergruimte) in een open office-omgeving. New Order wordt ook uitgebreid met tafel- en bureaubladen die perfect in en op New Order passen. 

Prijzen en leveringstermijn.

De prijzen van New Order verschillen naargelang de materialenkeuze, de hoogte en breedte, het aantal planken, deuren en zij- en rugwanden. Neem vrijblijvend contact op met Pure Lifestyle voor een gepersonaliseerde offerte.

Afmetingen

Diepte 34 cm
Profielen, deuren en rug- en zijpanelen: hoogte 33 cm
Diepe plank (tray shelf): hoogte 8 cm
Vlakke legplank: hoogte 2,3 cm

Hay New Order