De New Order Table van Hay is een strakke en minimalistische tafel, die in elk interieur perfect tot haar recht komt. Ze is ook ideaal voor kantoorruimtes en conferentiezalen. Je kan de tafel letterlijk direct integreren in de New Order kasten en rekken.
Op voorraad
 
levertermijn, Gemiddeld 6 tot 8 weken
ProductnaamPrijsAantal
Hay New Order Table 150 x 75
€ 1.045,00
Hay New Order Table 200 x 90
€ 1.329,00

Overzicht

Eigenschappen

New Order.

New Order van Hay is een baanbrekend ontwerp rond een aluminium profiel dat je eindeloos kan uitbreiden en personaliseren. New Order is verkrijgbaar als rek- en kastsysteem, maar ook als tafel met een tafelblad in houtfineer of linoleum in tal van kleuren. De tafel is verkrijgbaar in diverse lengtes en breedtes en kan makkeljk geïntegreerd worden in het rek- en kastsysteem, ideaal voor kantoorruimtes. Voor thuis is New Order een strakke en minimalistische tafel met een industriële vormgeving. 

Modulair in elke betekenis van het woord.

New Order - een ontwerp van de Duitse designer Stefan Diez - is zo veelzijdig dat je het achteraf eindeloos kan aanpassen en uitbreiden. Zoek je vandaag een strakke tafel en over pakweg een jaar of 2 een elegante kast als blikvanger met schuiven, deuren en alles erop en eraan? Dan is New Order de geknipte oplossing. Zowel de tafel als het rek en de kasten zijn uit dezelfde materialen gemaakt. Ze passen dus perfect bij elkaar én je kan ze met elkaar integreren.

Persoonlijke touch.

Het aluminium frame van New Order is verkrijgbaar in een mix van kleuren: van zwart tot lichtgrijs, geel, rood of legergroen. En die kleuren kan je verder combineren met tafelbaden (12mm MDF) in mat gelakt eikenfineer, mat gelakt essenfineer of grijs, donkergrijs, groen, blauw of zwart linoleum.

Thuis én op kantoor.

Dankzij de combinatie van materialen en de eindeloze variaties voelt New Order zich werkelijk overal thuis: in de keuken, woon-, studeer- en slaapkamer, maar ook op kantoor.

Kabelgoot.

Een kabelgoot als beugel onderaan de tafel wordt standaard meegeleverd.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 à 8 weken afhankelijk van het voorraadpeil bij de fabrikant. 

 

Afmetingen

Standaardhoogte 74 cm
Lengte 150 cm - breedte 75 cm
Lengte 200 cm - breedte 90 cm
Lengte 200 cm - breedte 100 cm
Lengte 250 cm - breedte 100 cm
Lengte 300 cm - breedte 100 cm

 

Hay New Order Table