Hay Kaleido XL

Laat je inspiratie de vrije loop met de Hay Kaleido-schalen. Een blikvanger door hun vormgeving, handig als dienblad maar ook uiterst decoratief. Kaleido bestaat uit 5 geometrische vormen en maten, die allemaal als een puzzel in elkaar passen. Hippe kleuren maken het verhaal compleet!

Prijs

€ 49,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De grootste versie uit de Hay Kaleido-reeks is een handig dienblad, voor het serveren van koffie, thee en andere drankjes. Gebruik het als schaal op tafel om juwelen of je iPhone oordopjes in te bewaren, of zet er theelichtjes op, leg er een tijdschrift in of je briefwisseling. Combineer de XL-versie met de andere Kaleido-schalen en zorg telkens weer voor een andere look & feel in huis, in tal van kleuren of juist heel erg discreet. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos!
  • Vijf maten, verschillende kleuren. Niet elke kleur is in elke maat verkrijgbaar. En dat is door Hay bewust zo ontworpen.
  • Gemaakt uit gepoedercoat staal.
  • Schoonmaken met een licht vochtige doek.
  • Niet bestemd voor de vaatwasser, noch voor de (microgolf)oven of voedingsmiddelen. De Hay Kaleido-reeks is puur decoratief. Een functionele puzzel, zoals Hay het omschrijft, om telkens weer andere combinaties uit te werken.

Afmetingen.

Lengte 45 cm - breeedte 39 cm

Hay Kaleido XL