Hay Kaleido S

Laat je inspiratie de vrije loop met de Hay Kaleido-schalen. Een blikvanger door hun vormgeving, handig als klein dienblad maar ook uiterst decoratief. Kaleido bestaat uit 5 geometrische vormen en maten, die allemaal als een puzzel in elkaar passen. Hippe kleuren maken het verhaal compleet!

* Verplichte velden

Prijs

€ 22,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De op één na kleinste versie uit de Hay Kaleido-reeks is een handig klein dienblad, voor het serveren van een kop koffie, thee of andere drankjes. Gebruik het als schaal op tafel om juwelen of je iPhone oordopjes in te bewaren, zet er theelichtjes op of leg er je briefwisseling in. Combineer de small-versie met de andere Kaleido-schalen en zorg telkens weer voor een andere look & feel in huis, in tal van kleuren of juist heel erg discreet. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Vijf maten, verschillende kleuren. Niet elke kleur is in elke maat verkrijgbaar. En dat is door Hay bewust zo ontworpen.
  • Gemaakt uit gepoedercoat staal.
  • Schoonmaken met een licht vochtige doek.
  • Niet bestemd voor de vaatwasser, noch voor de (microgolf)oven of voedingsmiddelen. De Hay Kaleido-reeks is puur decoratief. Een functionele puzzel, zoals Hay het omschrijft, om telkens weer andere combinaties uit te werken.

Afmetingen.

Lengte 22 cm - breedte 19 cm

Promoties betreft toonzaalmodel

Hay Kaleido S