Hay Kaleido M

Laat je inspiratie de vrije loop met de Hay Kaleido-schalen. Een blikvanger door hun vormgeving, handig als dienblad maar ook uiterst decoratief. Kaleido bestaat uit 5 geometrische vormen en maten, die allemaal als een puzzel in elkaar passen. Hippe kleuren maken het verhaal compleet!

Prijs

€ 29,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De middelste versie uit de Hay Kaleido-reeks is een handig dienblad, voor het serveren van koffie, thee en andere drankjes. Gebruik het als schaal op tafel om juwelen of je iPhone oordopjes in te bewaren, zet er theelichtjes op of leg er je briefwisseling in. Combineer de mediumversie met de andere Kaleido-schalen en zorg telkens weer een andere look & feel, in tal van kleuren of juist heel erg discreet. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Vijf maten, verschillende kleuren. Niet elke kleur is in elke maat verkrijgbaar. En dat is door Hay bewust zo ontworpen.
  • Gemaakt uit gepoedercoat staal.
  • Schoonmaken met een licht vochtige doek.
  • Niet bestemd voor de vaatwasser, noch voor de (microgolf)oven of voedingsmiddelen. De Hay Kaleido-reeks is puur decoratief. Een functionele puzzel, zoals Hay het omschrijft, om telkens weer andere combinaties uit te werken.

Afmetingen.

Lengte 33,5 cm - breedte 19,5 cm

Promoties betreft toonzaalmodel

Hay Kaleido M