De Copenhague Round Table van Hay, oorspronkelijk ontworpen voor de universiteit van Kopenhagen, is functioneel en minimalistisch en ademt een huiselijke sfeer uit.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Hay Copenhague Round Table CPH25
€ 1.429,00

Overzicht

Eigenschappen

Huiselijke warmte in een functioneel design.

De Hay Copenhague Round Table is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De broers Bouroullec behoren tot de meest vooraanstaande designers van de afgelopen decennia. De Copenhague Round Table komt uit een serie meubelen die oorspronkelijk is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen. Ronan & Erwan Bouroullec zorgden voor een design dat zowel functioneel en minimalistisch is (ideaal voor een universiteit), maar tegelijk ook een huiselijke warmte uitstraalt, ver weg van het puur academische.

Maten.

De Copenhague Round Table CPH25 is een ronde tafel met een diameter van 140 cm en een hoogte van 74 cm. Dat maakt ze geschikt als eettafel thuis, als tafel in horeca, maar ook voor bedrijfsmeetings. 

Materialen en kleuren.

De Copenhague Round Table is verkrijgbaar met een onderstel in eikenhout: transparant of mat gelakt, gezeept of zwart gebeitst. Het tafelblad is van fineerhout, in transparant of mat gelakte eik, zwart gebeitste eik of linoleum in verschillende kleuren (zwart, grijs, groen en gebroken wit).

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken afhankelijk van het voorraadpeil bij de fabrikant. 

Afmetingen

Diameter 140 cm - hoogte 74 cm