De Copenhague Round Table van Hay, oorspronkelijk ontworpen voor de universiteit van Kopenhagen, is functioneel en minimalistisch en ademt een huiselijke sfeer uit.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Copenhague Round Table 90/74 cm
€ 659,00
Copenhague Round Table 120/74 cm
€ 945,00
Copenhague Round Table 70/105 cm
€ 659,00

Overzicht

Eigenschappen

Huiselijke warmte in een functioneel design.

De Hay Copenhague Round Table is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De broers Bouroullec behoren tot de meest vooraanstaande designers van de afgelopen decennia. De Copenhague Round Table komt uit een serie meubelen die oorspronkelijk is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen. Ronan & Erwan Bouroullec zorgden voor een design dat zowel functioneel en minimalistisch is (ideaal voor een universiteit), maar tegelijk ook een huiselijke warmte uitstraalt, ver weg van het puur academische.

Drie diameters.

De Copenhague-reeks bestaat uit 3 ronde tafels, in 3 verschillende maten en hoogtes (een koffietafeltje, een eet- en bartafel), stoelen, barkrukken en rechthoekige tafels. De ronde tafel is verkrijgbaar met een diameter van 70, 90 of 120 cm. De kleinste - die van 70 cm - is een bartafel en is in vergelijking met de twee overige tafels hoger. Als ronde eettafel adviseren we de versies van 90 of 120 cm.

Materialen en kleuren.

De Copenhague Round Table is verkrijgbaar met een onderstel in eikenhout: transparant of mat gelakt, gezeept of zwart gebeitst. Het tafelblad is van fineerhout, in transparant of mat gelakte eik, zwart gebeitste eik of linoleum in verschillende kleuren (zwart, grijs, groen en gebroken wit). 

Prijzen.

De onderstaande prijzen gelden voor alle beschikbare uitvoeringen, afhankelijk van hun diameter. Neem vrijblijvend contact op met Pure Lifestyle voor een gepersonaliseerde offerte, op basis van kleur- en materiaalvoorkeuren.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken afhankelijk van het voorraadpeil bij de fabrikant. 

Afmetingen

Diameter 90 cm - hoogte 74 cm
Diameter 120 cm - hoogte 74 cm
Diameter 70 cm - hoogte 105 cm

Hay Copenhague Round Table CPH20