De Copenhague Round Table van Hay - hier als koffie- en bijzettafeltje - is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. De Copenhague-reeks, oorspronkelijk ontworpen voor de universiteit van Kopenhagen, is functioneel en minimalistisch en ademt een huiselijke sfeer uit.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Hay Copenhague CPH20 eik fineer
€ 329,00
Hay Copenhague CPH20 zwart
€ 329,00
Hay Copenhague CPH20 gebroken wit
€ 329,00
Hay Copenhague CPH20 grijs
€ 329,00
Hay Copenhague CPH20 groen
€ 329,00

Overzicht

Eigenschappen

Huiselijke warmte in een functioneel design.

De Hay Copenhague Round Table is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De broers Bouroullec behoren tot de meest vooraanstaande designers van de afgelopen decennia. De Copenhague Round Table komt uit een serie meubelen die oorspronkelijk is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen. Ronan & Erwan Bouroullec zorgden voor een design dat zowel functioneel en minimalistisch is (ideaal voor een universiteit), maar tegelijk ook een huiselijke warmte uitstraalt, ver weg van het puur academische.

Een volledige reeks.

De Copenhague-reeks bestaat uit 3 ronde tafels, in 3 verschillende maten en hoogtes (een koffietafeltje, een eet- en bartafel), stoelen, barkrukken en rechthoekige tafels. 

Materialen en kleuren.

Het Copenhagen CPH20 koffie- en bijzettafeltje is verkrijgbaar met een onderstel in gezeept of mat gelakt eikenhout en ook in zwart gelakte eik. Het tafelblad is van multiplex, eik fineer of linoleum in verschillende kleuren (zwart, grijs, groen en gebroken wit).

Prijzen.

De onderstaande prijzen gelden voor alle beschikbare uitvoeringen. Neem vrijblijvend contact op met Pure Lifestyle voor een gepersonaliseerde offerte, op basis van kleur- en materiaalvoorkeuren.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 tot 10 weken, indien niet voorradig bij Pure Lifestyle.

Afmetingen

Diameter 50 cm - hoogte 49 cm