Een stoel met een opvallende eenvoud, die zich perfect integreert in elk thuiskantoor én in elke onderneming. De About A Chair AAC14 combineert een strakke vormgeving met comfort en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.
Op voorraad
 
levertermijn, 6 tot 8 weken
ProductnaamPrijsAantal
Hay About A Chair AAC14 grijs
€ 345,00
Hay About A Chair AAC14 wit
€ 345,00
Hay About A Chair AAC14 zwart
€ 345,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC14 is een comfortabele bureaustoel. Het basisconcept bestaat uit een aluminium onderstel - RVS of gepoedercoat wit of zwart - op 4 wielen. De organische, polypropyleen zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC14 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je ze vooraan laten bekleden met een veelvoud aan kleuren en stoffen van Kvadrat of leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. 

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 tot 8 weken.

Afmetingen

Lengte 51 cm - diepte 52 cm - hoogte 77 cm

Zithoogte 46 cm

Hay bureaustoel About A Chair AAC14