Hay About A Stool AAS38

Barkruk met RVS/gelakt onderstel

De About A Stool barkruk AAS38 van Hay heeft alles wat de AAS32 zo populair maakt - een uitstekend zitcomfort en een strakke vormgeving - maar wisselt het houten onderstel in voor roestvrij staal of gelakt, gepoedercoat staal.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
About A Stool AAS38 wit onderstel
€ 215,00
About A Stool AAS38 zwart onderstel
€ 215,00
About A Stool AAS38 rvs onderstel
€ 275,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Stool barkruk is ideaal voor particulieren - aan de bar en aan het kookeiland - en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca.

Comfortabel.

De zitting van de About A Stool barkruk is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Combinatiemogelijkheden in overvloed.

De About A Stool is een barkruk die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept van de AAS38 bestaat uit een onderstel in wit of zwart gelakt, gepoedercoat staal of metaalkleur roestvrij staal en een zitting in polypropyleen (verkrijgbaar in zwart, baksteenrood, betongrijs, crème, dusty blauw, dusty groen, groen, grijs, huntergroen, khaki, oranje, pastelgroen, soft zwart, warmrood en wit). Varianten zijn een onderstel in gelakt eik, gezeepte beuk of zwart essenhout (zie hiervoor de AAS32 en AAS33).

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de About A Stool barkruk naar eigen wens en smaak personaliseren met een bekleding in Sierra leder of de Kvadrat-stoffen Remix, Surface by HAY, Steelcut, Steelcut Trio, Hero, Divina, Divina Melange, Divina MD, Tonus, Tonus Meadow, Rime, Hallingdal, Canvas, Compound, Harald, Coda en Balder.. Die stoffen zijn verkrijgbaar in een veelvoud van kleuren. Surf hiervoor naar de Hay About A Stool AAS39

2 hoogtes.

De About A Stool barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 65 cm (totale hoogte 76 cm) of 75 cm (totale hoogte 86 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de About A Stool barkruk zelf uit.

Afmetingen

Breedte 50 cm - diepte 43 cm - (zit)hoogte 65/76 cm
Breedte 50 cm - diepte 46 cm - (zit)hoogte 75/86 cm

Hay barkruk About A Stool AAS38 (RSV/gelakt)