Hay About A Stool AAS33

Barkruk bekleed met houten onderstel

De About A Stool barkruk AAS33 van Hay heeft alles wat de AAS32 zo populair maakt - een uitstekend zitcomfort en een strakke vormgeving - en voegt als extraatje een bekleding toe in één van de vele Kvadrat-stoffen of leder.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
About A Stool AAS33 Remix en Surface by HAY
€ 375,00
About A Stool AAS33 Steelcut (Trio) en Hero
€ 379,00
About A Stool AAS33 Divina (Melange), Divina MD, Tonus (Meadow) en Rime
€ 385,00
About A Stool AAS33 Hallingdal, Canvas, Compound en Harald
€ 399,00
About A Stool AAS33 Leather Sierra, Bizon, California, Coda en Balder
€ 445,00
About A Stool AAS33 Leather Silk
€ 545,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Stool barkruk is ideaal voor particulieren - aan de bar en aan het kookeiland - en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca.

Comfortabel.

De zitting van de About A Stool barkruk is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Combinatiemogelijkheden in overvloed.

De About A Stool is een barkruk die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in gelakt eik, gezeepte beuk of zwart essenhout met een polypropyleen zitting. Varianten zijn een onderstel in gepoedercoat staal of roestvrij staal (zie hiervoor de AAS38 en AAS39).

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de About A Stool barkruk AAS33 naar eigen wens en smaak personaliseren met een bekleding in Sierra leder of de Kvadrat-stoffen Remix, Surface by HAY, Steelcut, Steelcut Trio, Hero, Divina, Divina Melange, Divina MD, Tonus, Tonus Meadow, Rime, Hallingdal, Canvas, Compound, Harald, Coda en Balder. Die stoffen zijn verkrijgbaar in een veelvoud van kleuren. De onderstaande prijzen gelden voor alle kleuren in de verschillende stoffen of ledervarianten. Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle voor kleuradvies en stalen.

2 hoogtes.

De About A Stool barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 65 cm (totale hoogte 76 cm) of 75 cm (totale hoogte 86 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de About A Stool barkruk zelf uit.

Afmetingen

Breedte 50 cm - diepte 43 cm - (zit)hoogte 65/76 cm
Breedte 50 cm - diepte 46 cm - (zit)hoogte 75/86 cm