Hay About A Stool AAS32

Barkruk met houten onderstel

De About A Stool barkruk van Hay combineert een uitstekend zitcomfort met een strakke vormgeving. Leuk is bovendien dat je de verschillende zitschalen en onderstellen naar smaak kan combineren!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
About A Stool AAS32 zitschaal wit
€ 245,00
About A Stool AAS32 zitschaal zwart
€ 245,00
About A Stool AAS32 zitschaal grijs
€ 245,00
About A Stool AAS32 zitschaal crème
€ 245,00
About A Stool AAS32 zitschaal dusty green
€ 245,00
About A Stool AAS32 zitschaal khaki
€ 245,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Stool barkruk is ideaal voor particulieren - aan de bar en aan het kookeiland - en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca.

Comfortabel.

De zitting van de About A Stool barkruk is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Combinatiemogelijkheden in overvloed.

De About A Stool AAS32 is een barkruk die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in gelakt eik, gezeepte beuk of zwart essenhout met een verbinding in roestvrij staal of gepoedercoat staal en een polypropyleen zitting in zwart, baksteenrood, betongrijs, crème, dusty blauw, dusty groen, groen, grijs, huntergroen, khaki, oranje, pastelgroen, soft zwart, warmrood en wit. Varianten zijn een onderstel in volledig gepoedercoat staal of roestvrij staal (zie hiervoor de AAS38 en AAS39).

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de About A Stool barkruk naar eigen wens en smaak personaliseren met een bekleding (zie hiervoor de AAS33) in Sierra leder of de Kvadrat-stoffen Remix, Surface by HAY, Steelcut, Steelcut Trio, Hero, Divina, Divina Melange, Divina MD, Tonus, Tonus Meadow, Rime, Hallingdal, Canvas, Compound, Harald, Coda en Balder.

2 hoogtes.

De About A Stool barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 65 cm (totale hoogte 76 cm) of 75 cm (totale hoogte 86 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de About A Stool barkruk zelf uit.

Afmetingen

Breedte 50 cm - diepte 43 cm - (zit)hoogte 65/76 cm
Breedte 50 cm - diepte 46 cm - (zit)hoogte 75/86 cm

Apple iPhone 8 Plus/7 Plus leren hoesje zadelbruin