HAY About A Chair AAC17

Met zijn zachte rondingen en symmetrisch onderstel is de About A Chair AAC17 van HAY een stoel met een opvallende eenvoud en minimalistische uitstraling. De AAC17 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, comfort en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

Veelzijdig

De About A Chair-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel en stapelbaar

De About A Chair AAC17 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. De stoel is stapelbaar tot 4 stuks. Het basisconcept bestaat uit een onderstel van staal (verchroomd staal of wit of zwart gepoedercoat staal) met een zitting van polypropyleen die je naar eigen smaak kan bekleden met een veelvoud aan kleuren en stoffen van Kvadrat of leder.

HAY About A Chair AAC17