HAY About A Chair

AAC12 koraalrood

Een stoel met een opvallende eenvoud, die zich perfect integreert rond de eettafel thuis, op kantoor en in horeca. De About A Chair AAC12 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, comfort en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

Promo
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
AAC12 rood met naturel eik onderstel

€ 209,00

€ 99,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC12 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurig of gelakt eik, of zwart gekleurd eik met een organische, polypropyleen zitschaal in meerdere kleuren. De zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

16 basiskleuren.

De zitschaal van de AAC12 is verkrijgbaar in 16 kleuren: wit, zwart, grijs, mosterd, crème, khaki, betongrijs, soft black, oranje, rood, baksteenrood, pastelgroen, hunter green, groen, dusty groen en dusty blauw.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC12 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je ze vooraan laten bekleden met een veelvoud aan kleuren en stoffen van Kvadrat of leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. Zie hiervoor de Hay stoel AAC13.

Prijzen.

De AAC12-stoel is alleen verkrijgbaar in sets van 2 stuks. In de onderstaande lijst vind je de prijzen per stuk met en zonder stoffering, aangepast aan de verschillende stoffen. In onze winkel in Ninove helpen we je graag verder bij het kiezen van de kleuren.

Afmetingen.

Breedte 51 cm - diepte 50,5 cm - hoogte 78,5 cm
Zithoogte 46 cm

HAY About a Chair AAC12 koraalrood (toonzaalmodel)