Hay About A Chair AAC12 grijs

Een stoel met een opvallende eenvoud, die zich perfect integreert rond de eettafel thuis, op kantoor en in horeca. De About A Chair AAC12 combineert een strakke vormgeving met functionaliteit, comfort en talrijke combinatiemogelijkheden van kleuren en materialen.

Op voorraad
 
levertermijn, 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
AAC12 grijs met naturel eik onderstel
€ 215,00
AAC12 grijs met zwart eik onderstel
€ 215,00
Frontaal bekleed Remix en Surface by Hay
€ 329,00
Frontaal bekleed Steelcut (Trio) en Hero
€ 335,00
Frontaal bekleed Divina (Melange), Divina MD, Tonus (Meadow) en Rime
€ 345,00
Frontaal bekleed Hallingdal, Canvas, Compound en Harald
€ 349,00
Frontaal bekleed Leather Sierra, Bizon, California, Coda en Balder
€ 399,00
Frontaal bekleed Leather Silk
€ 499,00

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks ook barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Chair is ideaal voor particulieren en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca en kantoorruimtes.

Comfortabel.

De About A Chair AAC12 is een comfortabele stoel die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in naturelkleurig of gelakt eik, of zwart gekleurd eik met een organische, polypropyleen zitschaal in meerdere kleuren. De zitschaal is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

16 basiskleuren.

De zitschaal van de AAC12 is verkrijgbaar in 16 kleuren: wit, zwart, grijs, mosterd, crème, khaki, betongrijs, soft black, oranje, rood, baksteenrood, pastelgroen, hunter green, groen, dusty groen en dusty blauw.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de AAC12 naar eigen wens en smaak personaliseren. Zo kan je ze vooraan laten bekleden met een veelvoud aan kleuren en stoffen van Kvadrat of leder. De zitschaal helemaal bekleden, kan ook. Zie hiervoor de Hay stoel AAC13.

Prijzen.

In de bovenstaande lijst vind je de prijzen per stoel met en zonder stoffering, aangepast aan de verschillende stoffen. In onze winkel in Ninove helpen we je graag verder bij het kiezen van de kleuren.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de AAC12-stoel zelf uit.

Afmetingen.

Zithoogte 46 cm
Breedte 51 cm - diepte 50,5 cm - hoogte 78,5 cm

Hay About A Chair AAC12 grijs