Laat je strelen door de warmte van een ondergaande koperen zon op je huid bij de geuren van mediterraanse kruiden en olijven in de haven van Marseille, tijdens lange avonden vol doordringende herbale toetsen…
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
HAVN Gin Marseille
€ 53,99

Overzicht

Eigenschappen

HAVN.

HAVN is het Deense woord voor haven en HAVN Gin is een heerlijke gin van Belgische makelij, verkrijgbaar in 4 verschillende flavors. Elke gin neemt je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren, andere gebruiken en rituelen. Elke HAVN Gin heeft bovendien zijn eigen karakter en klinkt, ruikt en proeft anders, typisch en uniek.

Unieke smaken. Unieke flessen.

Elke HAVN Gin zit verpakt in een originele fles, elk met een eigen kleur. Het gevlamd effect is het resultaat van het uniek procédé dat de flessen ondergaan. Ze worden gelakt met een metaalverf en ondergaan daarna een elektrische lading. En daarmee is HAVN meteen de allereerste die dit procédé toepast.

Ingrediënten.

Koriander, kruidnagel, santolina. 

Smaak & aroma.

In MRS HAVN - de afkorting van de haven van Marseille - herken je opvallende tinten van koriander, kruidnagel en santolina. De mediterraanse kruiden komen je direct tegemoet: een sterk boeket van rozemarijn en  tijm. In de mond proef je de verschillende lagen van jeneverbes, hartige kruiden, smeuïge olijven en frisse citrus.

Aanbevolen botanicals & tonic.

Serveer met Fever-Tree Mediterranean. Garnituren: venkel, thijm, rosemarijn of zwarte olijf.

Afmetingen

Inhoud 70 cl Alcoholgehalte 40%

Havn Gin Marseille