HAVN Gin - verkrijgbaar in 4 verschillende flavors - neemt je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren, andere gebruiken en rituelen. Elke HAVN Gin heeft bovendien zijn eigen karakter en klinkt, ruikt en proeft anders, typisch en uniek.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Havn Gin Copenhagen
€ 53,99

Overzicht

Eigenschappen

Unieke smaken. Unieke flessen.

Elke HAVN Gin zit verpakt in een originele fles, elk met een eigen kleur. Het gevlamd effect is het resultaat van het uniek procédé dat de flessen ondergaan. Ze worden gelakt met een metaalverf en ondergaan daarna een elektrische lading. En daarmee is HAVN de allereerste die dit procédé toepast.

HAVN. Scandinavische invloed.

HAVN - het Deense woord voor haven - is een heerlijke gin van Belgische makelij, verkrijgbaar in 4 verschillende flavors. Met CPH HAVN keren we terug naar het Kopenhagen van weleer. De naam Kopenhagen verwijst naar Købmandshavn of Koopmanshaven en was immens populair onder de Scandinavische zeemanslieden in de middeleeuwen. Deze eeuwenoude zeecultuur wilden de makers van HAVN Gin ook weergeven in de gin. Door toevoeging van dille, gerookte berk en zeewier verkreeg men een aparte gin met frisse citrushinten, zilte smaken en een gefumeerde afdronk.

Ingrediënten.

Dille, gerookte berk, zeewier.

Smaak & aroma.

Door toevoeging van dille, gerookte berkenhout en zeekraal verkreeg men een aparte gin met frisse citrushinten, zilte smaken en een gefumeerde afdronk.

Aanbevolen tonic & botanicals.

Serveer met Fever-Tree Mediterranean. Garnituren: dille, zeekraal, roze peperbolletjes en citroenzeste.

Afmetingen

Inhoud 70 cl Alcoholgehalte 40%

Havn Gin Copenhagen