Gubi Beetle Chair

Het iconische design van de Beetle Chair is gekenmerkt door de zachte rondingen van het zit- en rugvlak. Of je nu kiest voor een naakte schaal of een variant met stof- of lederbekleding, de Beetle Chair blijft een stoel met karakter en een perfect zitcomfort.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 299,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

GamFratesi.

De Gubi Beetle Chair is het elegante ontwerp van GamFratesi. Het gewilde design dankt zijn populariteit aan de herkenbare vorm van de zitschaal. Inspiratie voor de stoel werd gevonden in de insectenwereld. De iconische vorm ontstond dan ook nadat GamFratesi de anatomie van de kever aandachtig bekeek. Dit is terug te zien aan de zachte rondingen van de rugleuning en zitting en de manier waarop deze onder de perfecte hoek met elkaar verbonden worden.

Materiaal.

Het design is vervaardigd uit polypropyleen van uiterst duurzame kwaliteit en is verkrijgbaar in zeven matte kleurtinten (zwart, wit, blauwgrijs, beige, donkerrood, donkergroen en roze).
Naast de naakte schaal kan je de Beetle Chair ook verkrijgen met een vast zitkussen, een beklede binnenkant of een volledig beklede stoel. Hiervoor heb je een ruime keuze aan stof- en ledersoorten.

Qua onderstel heb je de keuze uit zwart (gelakt), zwarte chroom of messing (goud).

Kom langs in onze winkel in Ninove en test de Beetle Chair uit!

Afmetingen.

Breedte 56 cm - diepte 58 cm - hoogte 87 cm
Zithoogte 45,5 cm

Gubi Beetle Chair