GoPro HERO6 Black-camera

De GoPro HERO6 Black-camera transformeert je avonturen in bijzondere QuikStories, direct op je iPhone. Met de gloednieuwe GP1-chip, geavanceerde videostabilisatie en tweemaal betere prestaties produceert deze camera met het grootste gemak de fraaiste beelden.
G1-chip

Dubbel zo krachtig.

Met zijn nieuwe G1-chip is HERO6 Black twee keer sneller en krachtiger dan HERO5. En ook zijn mogelijkheden schuiven 2 banken vooruit.GoPro app

QuikStories.

Terwijl jij geniet van het schitterende uitzicht, stuurt je HERO6 Black-camera de beelden door naar je iPhone. Daar maakt de GoPro-app helemaal zélf en volledig automatisch een memorabele video van de ruwe beelden.HERO6 Black

De beste beeldkwaliteit ooit in een GoPro.

De G1-chip is niet alleen dubbel zo snel, hij is ook de stuwende kracht achter de adembenemende foto- en videokwaliteit van de HERO6 Black-camera. HERO6 maakt de beste beelden ooit.

Slo-mo Pro.

GoPro HERO6 Black schiet beelden in 4K60- en 1080p240-kwaliteit. Perfect voor een professionele slowmotion-weergave van je spannendste actiebeelden.Geen extra behuizing nodig.

Gun 'm een frisse duik.

GoPro HERO6 Black is waterbestendig tot 10 meter diepte. Neem gerust een duik in het water.Praat er tegen.

Zelfs met je handen vol en in het heetst van de strijd kan je je GoPro HERO6 Black-camera bedienen via eenvoudige spraakcommando's.

Boterzacht.

GoPro HERO6 heeft de meest geavanceerde beeldstabilisator ooit. Zelfs op een hobbelig parcours leg je stabiele beelden vast.

Aanraken om te zoomen.

Inzoomen doe je simpelweg door het scherm van de HERO6 Black aan te raken.

Nachtraaf.

Je GoPro HERO6-camera is ook 's nachts een bezige bij. Hij zet indrukwekkende prestaties neer bij zeer weinig licht en maakt zelfs 's nachts en in het duister superknappe beelden.Wear it. Mount it. Love it.

Leg het leven op een geheel nieuwe manier vast met meer dan 30 GoPro-bevestigingen en -accessoires en haal nog méér uit je HERO6-camera.