GoPro HERO5 Black

HERO5 Black is een krachtige en gebruiksvriendelijke GoPro-actiecamera. Hij ondersteunt 4K Ultra HD-video-opnames, beeldstabilisatie, ingebouwde GPS, eenvoudige éénknopsbediening, spraakbesturing, touchdisplay én een waterdicht ontwerp.

4K Ultra HD-beeldkwaliteit.

Met GoPro HERO5 maak je haarscherpe video-

opnames in 4K Ultra HD-beeldkwaliteit.


Ingebouwde beeldstabilisatie.

Ingebouwde beeldstabilisatie zorgt in het heetst van de strijd en op hét meest spannende moment voor vloeiende en stabiele beelden.

Adembenemende 12MP-foto's.

Met de 12 megapixel camera in GoPro HERO5 leg je de mooiste foto's vast, van professionele kwaliteit. Ook in RAW en WDR (Wide Dynamic Range).

Eenvoudige éénknopsbediening.

Met één druk op de sluiterknop zet je de camera aan en begin je meteen te filmen. Zo mis je geen fractie van je mooiste avonturen!


Stembediening.

Je GoPro-camera bedienen was nog nooit zo eenvoudig. HERO5 Black heeft een éénknopsbediening en werkt ook met spraakbesturing. Met commando's als 'GoPro take a photo' bedien je de camera zonder je handen te gebruiken.

Touchscreen en microfoons.

GoPro HERO5 Black heeft een 2-inch touchscreen waarmee je de camera kan besturen en je beelden kan terugkijken. De drie ingebouwde microfoons nemen het geluid kraakhelder op zonder belemmering van een externe waterdichte behuizing.

Waterdicht ontwerp.

GoPro HERO5 Black is waterdicht tot 10 meter (zonder extra behuizing) en dat maakt hem perfect tijdens het snowboarden, skiën, roeien én fun op het strand of aan het zwembad.


Dag en nacht, in alle weer en wind.

GoPro HERO5 bevat een dubbel microfoonsysteem met geavanceerde ruisreductie. Zo blijft het geluid van de video ook goed bij veel wind. De camera heeft voorts speciale functies om goed te presteren bij weinig licht.

Ingebouwde GPS

Dankzij de ingebouwde GPS legt de camera je locatie vast tijdens het filmen. Zo zie je altijd waar je de video hebt gemaakt.

Stereo-audio

Geavanceerde audioverwerking legt linker en rechter stereo audiokanalen vast.

Belichtingsinstellingen

Stel belichtingsinstellingen zo nauwkeurig mogelijk in met de on-screen belichtingsbediening.

Direct toegang en uploaden.

Dankzij de ingebouwde WiFi- en Bluetooth-technologie kun je je beelden direct delen met vrienden en familie en je beeldmateriaal automatisch uploaden naar je optionele GoPro Plus-account in de cloud.

Bewerken en delen.

GoPro heeft meerdere gebruiksvriendelijke apps waarmee je ruwe beelden kan bewerken op je iPhone, iPad en Mac. Klaar? Deel ze meteen met je vrienden!

GoPro Desktop

Met GoPro Desktop zet je al je foto's en video's op je Mac of pc om ze te bewerken en te delen.

GoPro Capture app

Met de GoPro Capture app kun je de HERO5-camera vanop afstand bedienen op je iPhone, iPad of Android-toestel en de beelden delen met je vrienden.

GoPro Quick app

De snelste manier om je beeldmateriaal te delen. De app analyseert je filmmateriaal en zoekt de beste momenten voor je uit. Vervolgens kun je er voor kiezen om filters of muziek toe te voegen.Wear it. Mount it. Love it.

Leg het leven op een geheel nieuwe manier vast met meer dan 30 GoPro bevestigingen en accessoires voor je HERO5-camera.

GoPro HERO5 Black 4K Ultra HD camera