De Wire Basket van Ferm Living is een praktische opbergmand. En in combinatie met de Wire Basket Top - een deksel in zwart houtfineer of zwart, donker of licht eikenhout - in één klap ook een handig bijzettafeltje!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Wire Basket L grijs
€ 79,00
Basket Top (deksel) zwarte eik
€ 99,00
Basket Top (deksel) geolied (licht) eik
€ 99,00
Basket Top (deksel) houtfineer zwart
€ 99,00
Basket Top (deksel) gerookt (donker) eik
€ 99,00

Overzicht

Eigenschappen

Van opbergmand tot bijzettafeltje.

De Wire Baskets zijn uiterst veelzijdig als opbergmand én als extra zitje als je veel volk over de vloer krijgt. Zet de Wire Basket gewoon op z'n kop en je kan 'm gebruiken als krukje. Combineer de mand ook met een optionele Wire Basket Top - een deksel - en zo maak je van de veelzijdige mand in één klap een handig bijzettafeltje!

Houtfineer en staaldraad.

De Wire Basket - letterlijk vertaald draadmand - is gemaakt van stevige staaldraad met poedercoating. Het deksel - de Wire Basket Top - is verkrijgbaar in 4 houtsoorten: zwart houtfineer, gerookt (donker) eikenhout, geolied (licht) eikenhout en zwart eikenhout. Terwijl de versie in zwart houtfineer aan de zijkanten in naturel houtfineer is afgewerkt, is de versie in zwarte eik ook aan de zijkanten volledig zwart. Zwart houtfineer is vlak en iets donkerder dan zwarte eik, waar de structuur ook duidelijk zichtbaar is.

Afmetingen

Diameter 60 cm - hoogte 45 cm

Ferm Living Wire Basket Table large grijs