Ethnicraft Monolit bijzettafels

Monolit van het Belgische designlabel Ethnicraft zijn handige bijzettafeltjes! Ze combineren warme Scandinavische accenten met een strak metalen frame en hebben een praktisch opbergvak waar je tal van spullen in kwijt kunt.

* Verplichte velden

Prijs

€ 259,00

€ 119,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Handig bijzettafeltje.

De Monolit bijzettafels - een ontwerp van het Belgische merk Ethnicraft - vallen op door de combinatie van licht massiefeiken hout met gepoedercoat metaal. Het lichte hout geeft de tafeltjes overigens niet alleen een warme uitstraling. De houtblok is ook functioneel als opbergvak waar je zowel tijdschriften, als plaids, afstandsbedieningen en tal van andere spullen in kwijt kunt. Het tafelblad is een houten deksel dat je makkelijk kan optillen.

Veelzijdig.

Monolit bestaat in wit en zwart, in 3 maten. De lengte, hoogte en breedte zijn telkens gelijk, maar de grootte van het opbergvak verschilt per maat. Zo kan je het Monolit tafeltje zowel in de woonkamer gebruiken, als salon- of bijzettafeltje, en in de slaapkamer als nachttafeltje. Een combinatie van verschillende maten is bovendien een handige én leuke blikvanger aan de zitbank!

Afmetingen.

Lengte 47 cm - breedte 47 cm - hoogte 51 cm