Met EyeTV Hybrid kijk je tv en beluister je FM-radio op je Mac, digitaal en analoog, via antenne én kabel. Je kan live-tv digitaal opnemen op je Mac, terugspoelen, doorspoelen en pauzeren. Je kan zelfs je box voor digitale tv en satelliet aansluiten, evenals een video- en een camcorder.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Elgato Eye TV Hybrid
€ 129,95

Overzicht

Eigenschappen

TV kijken op je Mac.

EyeTV Hybrid is de enige tv-tuner die zowel digitale als analoge tv aan je Mac levert via antenne en kabel. In gebieden waar HDTV wordt uitgezonden, geniet je van een  heldere HDTV van 720p of 1080i HDTV (zowel MPEG-2 als H.264/AVC) op je Mac. Je kan live-tv terugspoelen, doorspoelen, en onderbreken. De programmagids doorzoeken met gedetailleerde zoekcriteria. 

Uren televisie opnemen op je Mac.

EyeTV Hybrid neemt digitale televisie op zonder verlies van kwaliteit. De digitale stream wordt onbewerkt opgeslagen en zo krijg je dus het digitale televisiemateriaal op volle kwaliteit, precies zoals het tv-station het verstuurd heeft. EyeTV Hybrid ondersteunt ook multitaal-programmering en Dolby Digital-geluid. EyeTV Hybrid verwerkt analoge signalen met de encoder die is ingebouwd in de EyeTV-software en doet dit samen met de processor van de Mac. De kwaliteit van analoge video is dus afhankelijk van de snelheid van je Mac-processor.

Radio.

Met EyeTV Hybrid kan je eveneens FM-radio beluisteren op je Mac. Zoek je·zender, neem je favoriete radioprogramma's op een exporteer ze naar iTunes om er later op de iPod of iPhone van te kunnen genieten.

Verdere kenmerken:

  • Ongewenst materiaal verwijderen en abonnementen op tv-series aanmaken met Smart Guides.
  • Opnames ordenen in Slimme afspeellijsten en opnames exporteren naar je iPod, iPhone, iPad of Apple TV met een simpele klik op de knop. 
  • Opnames delen met meerdere Macs op een lokaal netwerk en openen via Wi-Fi op iPod, iPhone, iPad en Apple TV.
  • Je opnames opslaan op de harde schijf van je Mac of op een externe harde schijf.
  • Met zijn matte aluminium afwerking en uiterst compact formaat (te vergelijken met een USB-stick) sluit EyeTV Hybrid perfect aan bij je Mac. 
  • Voorzien van een USB 2.0-interface voor het streamen van tv-beelden van hoge kwaliteit naar de Mac. 
  • EyeTV krijgt voeding via de·USB en heeft dus geen externe stroomtoevoer nodig. Bovendien bevat het·apparaat een ingebouwde coaxiaalstekker van volledige grootte. Je hebt dus geen adapter nodig om je tv-distributiekabel aan te sluiten. 
  • De Eye TV Hybrid heeft voorts een S-video en composite-uitgang voor het aansluiten van een videorecorder of camcorder. 
  • Standaard geleverd met een afstandsbediening.
Elgato Eye TV