Elgato Eve Smoke

Rook? Vuur? Geen paniek, de Elgato Eve Smoke helpt je uit de brand! De slimme rookmelder waarschuwt je met zijn sirene, zendt een notificatie naar je iPhone. Waar rook is… is er gelukkig de Eve Smoke!

Prijs

€ 119,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Waar rook is… is de Eve Smoke.

Zowel vlammen als smeulend vuur weet de Eve Smoke met zijn verschillende sensoren moeiteloos te detecteren. Hij hoopt hem natuurlijk niet in te hoeven zetten, maar mocht er inderdaad vuur of rook zijn, dan klinkt de luide sirene van 85 decibel. Eenmaal opgehangen heb je overigens geen omkijken meer naar de rookmelder: hij test zichzelf en de batterij gaat tot 10 jaar mee!

Slimme notificaties.

Via Bluetooth maakt de Eve Smoke verbinding met jouw iPhone. In de gratis app bekijk je de status van de rookmelder of schakel je een vals alarm uit. Wil je ook als je van huis bent notificaties ontvangen bij een alarm? Dan heb je een Apple HomePod, Apple TV of iPad met Home Hub nodig.

Automatiseer je hele huis.

De Eve Smoke is compatibel met Apple HomeKit, dus werkt naadloos samen met andere slimme apparaten in je huis. Stel bijvoorbeeld in dat alle lampen in huis gaan knipperen zodra het brandalarm afgaat; dat valt goed op! En door meerdere Eve Smoke melders te synchroniseren, maken ze allemaal tegelijkertijd geluid.

Afmetingen.

Diameter 11,6 cm - hoogte 4,9 cm

Elgato Eve Smoke