Elgato Eve Energy

Met Eve Energy tussen de stekker en het stopcontact krijg je inzicht in het verbruik van het aangesloten toestel. Daarnaast kan je je toestellen met spraakbediening, via Siri, aan- en uitschakelen. En met de Eve-app op je iPhone en iPad kan dat ook vanop afstand.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Elgato Eve Energy
€ 49,95

Overzicht

Eigenschappen

Analyseren.

Via de app op je iPhone, iPad en iPod touch krijg je inzicht in het verbruik van je toestel. Misschien is het tijd om uit te kijken naar een zuiniger alternatief?

Spraakbediening.

Eve Energy maakt gebruik van de revolutionaire HomeKit-technologie van Apple, waarmee je tal van elektronische toestellen zoals lichten, schakelaars, sensors, waterkokers, printers én zelfs overgordijnen via je iPhone kan bedienen én met elkaar laten samenwerken. Via HomeKit - standaard vanaf iOS 8.1 of hoger - kan je je woning supereenvoudig automatiseren met een geavanceerde beveiliging en nauwe integratie met spraakbediening via Siri.

Eenvoudig.

Stop Eve Energy in het stopcontact, download de app op je iPhone, iPad of iPod touch en connecteer met Bluetooth. 

Verdere kenmerken.

  • Geleverd met Europese stekker.
  • Werkt met Bluetooth 4.0 Smart, een energiezunige versie van Bluetooth die de batterij van je iPhone niet beïnvloedt én een groter bereik haalt: gemiddeld tot 50 meter.
  • Compatibel met iOS 8.4 of hoger, iPhone (vanaf iPhone 4s), iPad (vanaf de 3de generatie), iPad mini (vanaf de 1ste generatie), iPad Air (vanaf de eerste generatie) en iPod touch (vanaf de 5de generatie).

Afmetingen.

Lengte 4,9 cm - hoogte 4,9 cm -  breedte 7,3 cm

Elgato Eve Energy