Elephant Gin is méér dan een lekkere, zachte gin. Deze Duitse gin draagt ook bij tot het behoud van de olifanten. De makers staan immers 15% van de opbrengt van elke fles af aan de Big Life Foundation and Space for Elephants in Zuid-Afrika.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Elephant Gin
€ 37,00

Overzicht

Eigenschappen

Elke fles draagt een naam van een olifant.

Elephant Gin wordt volledig ambachtelijk gemaakt in kleine hoeveelheden, maximaal 800 flessen per productieronde. En die zijn telkens genoemd naar een andere olifant. Van elke fles gaat 15% naar het behoud van de olifantenpopulatie in Zuid-Afrika.

Ingrediënten.

Jeneverbes, kassieschors, sinaasappelschil, gember, lavendel, vlierbloesem, pimentobessen, verse appelen en dennennaalden en Afrikaanse botanicals zoals Baobab fruit, Buchu plant, Leeuwenstaart en Duivelsklauw.

Smaak & aroma.

Qua smaak vallen dennennaalden en gember op, gevolgd door een fruitige en zacht-zoete toon met een licht kruidige nasmaak. De smaak van jeneverbes is subtiel aanwezig en is goed in balans. Kassieschors zorgt voor de warme aromatische toetsen.

Aanbevolen tonic & botanicals.

Thomas Henry of Fentimans Tonic. Serveer met een schijfje appel. Deze unieke gin is ook ideaal om te drinken als gin-tonic cocktail.

Afmetingen

Inhoud 50 cl Alcoholgehalte 45%

Elephant Gin