Wanna-haves voor nieuwjaar


Altijd directe korting in onze interieurafdeling.

Ben je reeds klant? Dan geniet je vanaf €10 van 5% directe korting* op woonaccessoires bij aankopen in onze winkel in Ninove. En dat is lang niet alles. Koop je vijf stoelen, dan krijg je van ons de zesde gratis. Geniet bovendien van 10% korting op meubels met gratis levering en installatie of kies voor 15% als je ze zelf komt afhalen.


* Uitzonderingen zijn producten die al in promo staan of elektrische keukentoestellen.25% korting op Bolia, extra's bij Vitra.

T/m 04/01/2021 geniet je van 25% directe korting op elke Bolia Noora & Orlando sofa, en op Bolia bijzettafels, bloempotten en vazen. Bekijk ook onze Vitra-actie op de Grand Repos en Eames Lounge Chair verder op deze pagina.

Bekijk ook onze hoofdtelefoons van Beats en Bose.
Geef een Mac cadeau.
Het is de beste pc aller tijden.

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. En dat maakt je Mac gebruiksvriendelijk, veilig én betrouwbaar.


Kies hier een Mac   En hier de accessoiresEn nog véél meer in onze winkel in Ninove!

We wensen je alvast een prettig eindejaar en een gelukkig én gezond 2021!

Bekijk ook onze technologie- en interieurpagina's.

Technologie    Interieur

We zijn er voor jou!

En dat kan ook op afspraak. Bel ons tijdens onze openingsuren op +32 (0)54 34 25 00 of stuur een berichtje.

Nog dezelfde dag je bestelling aan huis!

Bestel je vóór 17u online, dan leveren we bestellingen die op voorraad zijn vanaf €100 nog dezelfde avond gratis, veilig en contactloos aan huis in een omtrek van 40 km rondom Ninove. Voor kleinere bestellingen en/of grotere afstanden schakelen we Bpost in. Meer info.