Double You Gin is een Belgische gin, gedistilleerd bij Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen. Deze Belgische klepper wordt gemaakt met 21 verschillende kruiden in geheime proporties. Het resultaat is een kruidige gin met verleidelijke én verrassende smaakwendingen.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Double You gin
€ 41,99

Overzicht

Eigenschappen

Engel en duivel.

Double You Gin speelt in op 2 uitersten: de engel en de duivel. En dat merk je aan élk detail: van de fles tot de smaak en het aroma. De engel staat voor welbewust, de duivel voor verleiding.

Verzegeld.

De fles is verzegeld met twee metalen clips. Hou ze bij, want ze vormen een gratis toegangsticket tot de distilleerderij in Wilderen. Zo kan je met eigen ogen gaan kijken hoe deze unieke gin wordt gedistilleerd.

Ingrediënten.

Double You Gin is gemaakt met 21 verschillende plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. Van jeneverbes tot hop, roos, bloesem, koriander en nog vele andere.

Smaak & aroma.

Zodra je Double You Gin opent, valt een kruidig aroma op, met jeneverbes en tinten van zoet fruit. De smaak verrast door zijn kruidig en karaktervol boeket met een bittere afdronk. Een welbewuste kruidenselectie waar je niet aan de verleiding kan weerstaan! Het innerlijke conflict van een sterk karakter, zwart als de duivel, puur als een engel…

Zoethoutstokjes meegeleverd.

De roerstok in het glas moet steeds een zoethoutstok zijn, vandaar dat bij elke fles zoethoutstokjes worden meegeleverd! Een ware smaakexplosie na het open-knabbelen en daarna te roeren in de mengeling van gin en tonic.

Aanbevolen tonics & garnituren.

Fever Tree Tonic. Garneer met zoethoutstokjes en jeneverbessen. 

Afmetingen

Inhoud 70 cl Alcoholgehalte 43,7%

Double You Gin