DJI Spark Drone

Spark is een kleine, lichte én stevige cameradrone, voorzien van alle technologische snufjes van DJI. Zo kan je Spark bedienen met eenvoudige handbewegingen en selfies maken in een kwaliteit die je omver blaast. Filmen doe je in HD en voor grotere afstanden is er een app en een afstandsbediening. Bang om ergens tegen aan te vliegen? Niet nodig. Spark weet uit zichzelf obstakels te vermijden. En dat is lang niet alles!
Gezichtsherkenning.

De DJI Spark-drone is uitgerust met FaceAware, een krachtige gezichtsherkenningstechnologie. Daardoor herkent Spark je meteen en kan je hem met een simpele blik recht uit je hand laten opstijgen.Bedien 'm met je handen.

Je kan Spark ook in de lucht bedienen met eenvoudige handbewegingen. Zo kan je Spark wegsturen of met een handbeweging laten terugkeren. Hem laten cirkelen of een selfie laten maken van jou en je familie en vrienden. En nog véél meer zelfs.Slim. Betrouwbaar. En intuïtief.

Dankzij intelligente vluchtmodi en intuïtieve bediening maak je met Spark supereenvoudig professionele foto's en films van bioscoopkwaliteit. Rechtstreeks vanuit de lucht.

Compact. Licht. Stevig. En makkelijk.

Spark weegt minder dan een blikje frisdrank en is zo klein dat hij makkelijk in je hand past. Hij is sterk en licht tegelijk en zit boordevol technologische hoogstandjes. Fabrikant DJI, bekend om z'n professionele drones, maakte de technologie zo gebruiksvriendelijk dat je er direct mee aan de slag kan, zélfs als je nooit eerder met een drone hebt gevlogen. Met Spark beleef je een luchtdoop waar je telkens opnieuw plezier aan beleeft!

Sturen met je hand, met de app of de DJI-afstandsbediening.

Je kan Spark gewoon vanaf je hand laten opstijgen via gezichtsherkenning. En hem in de lucht met eenvoudige bewegingen aansturen. Om landschappen te filmen, gebruik je de gratis DJI GO 4-app op je iPhone of iPad. En voor een extra groot vliegbereik is er een afstandsbediening, die standaard wordt meegeleverd in het Combopakket.

Maak automatisch beelden en hou focus op een onderwerp.

Selecteer een QuickShot in de DJI GO 4-app om automatisch fantastische videobeelden te maken vanuit verschillende perspectieven. En met de ActiveTrack-functie kan Spark je onderwerp herkennen, het blijven volgen en mooi in het filmkader houden.
CameraprestatiesMaakt professionele foto's en stabiele films van HD-kwaliteit.

Dankzij een mechanische gimbal, UltraSmooth-technologie en een krachtige f/2.6-breedhoeklens maakt Spark haarscherpe 12-MP foto's. De camera heeft bovendien een 1/2.3 inch CMOS sensor voor stabiele videobeelden van 1080p HD-kwaliteit. Door de grote pixels is Spark zeer lichtgevoelig en worden kleuren uiterst nauwkeurig vastgelegd.

Mechanische gimbal stabilisatie

Schokvrije beelden.

De 2-axis mechanische gimbal en UltraSmooth-technologie in de Spark-drone zorgt voor vloeiende, stabiele en uiterst gedetailleerde beelden.

Krachtige lens

Breng de wereld in beeld.

Spark maakt consistent haarscherpe en levendige beelden. Dat is onder meer te danken aan zijn f/2.6 breedhoeklens uit 5 elementen.

Bewerken én delen.

De DJI GO 4-app op je iPhone en iPad beschikt over sjablonen voor automatische beeldbewerking en heeft ook de meest uiteenlopende filters. Zo kan je snel videobeelden bewerken en ze direct delen via social media, zoals Facebook, YouTube, Twitter en Instagram.Vliegprestaties.Een schitterende ervaring.

Snelheid- en precisiecontrole.

Met zijn aerodynamisch en lichtgewicht ontwerp stijgt Spark bliksemsnel op. De krachtige aandrijving zorgt zelfs bij stevige wind voor topsnelheden tot 50 km/uur in de sportmodus (verkrijgbaar in de Combo-versie). Een geavanceerd vluchtcontrolesysteem maakt Spark bovendien uiterst intuïtief in gebruik, veilig en precies, voor maximale fun.

HD wifi videostreaming

Vlieg verder en zie méér.

Spark is uitgerust met innovatieve HD wifi-technologie voor het streamen van 720p-videobeelden vanop maar liefst 2 km afstand. Gebruik de in het Combo-pakket meegeleverde remote control-afstandsbediening voor een maximaal zendbereik.

Blijf in de lucht

Maximale autonomie.

Zelfs met al zijn intelligente functies en mogelijkheden heeft Spark een autonomie van 16 minuten met een volgeladen batterij. En het Combopakket bevat standaard 2 batterijen zodat je altijd een reservebatterij bij de hand hebt.Precisie en veiligheid.Veilig en zonder zorgen vliegen en sturen vanuit je handpalm.

Intelligente vluchten

Omzeilt automatisch obstakels.

Spark is naast een professionele camera ook voorzien van een 3D sensor, dual-band GPS en 24 krachtige computerchips. Dankzij VPS (vision positiong system) kan Spark accuraat vliegen tot op 30 meter hoogte. Hij weet obstakels vanop 5 meter te omzeilen en landt altijd veilig.

Veilig terug naar startpunt.

Zorgeloze vlucht.

De vliegbewegingen van Spark zijn heel precies en de drone landt altijd in de buurt van de opstijgplek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hem kwijtraakt. Spark keert automatisch terug als de GPS-verbinding slecht is of wegvalt, als je per ongeluk de Return to Home-toets indrukte of als de batterijstand laag is. En ook dan nog weet Spark alle obstakels te vermijden die zijn pad kruisen.

Maximaal voorbereid.

Vlieg slimmer.

DJI's GEO systeem houdt je minutieus op de hoogte van plaatsen waar de veiligheid mogelijk in het gedrang komt of waar vliegen voor problemen kan zorgen, zoals in de buurt van luchthavens of stadions. Dankzij die informatie kan je Spark veilig én verantwoord besturen.

Intelligente batterij.

Kracht en bescherming.

Spark heeft een krachtige oplaadbare lithium-ion polymeerbatterij met 12 intelligente functies voor veilige vluchten. Zo weet de batterij onder meer in te schatten hoeveel tijd er nog rest om een landing voor te bereiden.