DJI Osmo Mobile 3

Vanaf nu maak je nóg betere video’s dankzij de Osmo Mobile 3 van DJI. Het is de meest compacte, lichte en draagbare stabilisatiesteun met drie assen voor iPhone die DJI tot nu toe heeft gemaakt. Je kunt ’m gebruiken om trillende bewegingen te vermijden en vloeiende en stabiele beelden te maken.

Prijs

€ 109,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Filmen zonder schokkerige bewegingen.

De gimbal met 3 assen levert zeer vloeiend en stabiel beeldmateriaal op. Het lichtgewicht ontwerp, dat bijzonder responsief is, reageert in real-time op je bewegingen, zodat jij je meer met het moment zelf kunt bezighouden.

Opvouwbare fun.

Osmo Mobile 3 weegt maar zo’n 400 gram. En omdat hij handzaam, licht en inklapbaar is, past hij gewoon in je rugzak en neem je hem overal mee naartoe.

Jouw verhaal, jouw moment.

Met de creatieve Story-modus neem je moeiteloos je unieke verhaal op en kun je anderen ervan laten meegenieten. Deze feature biedt meerdere sjablonen die je beelden in een paar seconden in iets bijzonders omtoveren door er automatisch beweging, muziek en andere effecten aan toe te voegen voor een perfect resultaat.

Gebaren en selfies.

Met slechts één simpel gebaar maak je een selfie of begin je te filmen. Beide camera’s, aan de voor- en de achterkant, herkennen Gesture Control, waardoor je makkelijk alles kunt vastleggen, of je nou alleen op stap bent of met een groep.

ActiveTrack 3.0 en Hyperlapse hype.

Om situaties te filmen waarbij je snel moet bewegen, hoef je alleen maar op de trigger te drukken, een gebaar te maken of op je telefoon een onderwerp te kiezen dat je wilt volgen. ActiveTrack 3.0 combineert Deep Learning- en Computer Vision-algoritmes, waardoor je verzekerd bent van vloeiende en betrouwbare trackingtechnologie. Daarnaast vormt de krachtige combinatie van EIS (Electronic Image Stabilization) en gimbalstabilisatie een perfecte basis voor het maken van Hyperlapse-video’s. Activeer ActiveTrack 3.0 voor een extra unieke Hyperlapse-creatie waarbij je onderwerp tijdens de opname wordt gevolgd.

Creatieve opnamemogelijkheden.

Met de Panorama-modus kun je complete scènes opnemen met automatische 3×3- en 180°-panorama’s. Versnel tijd en beweging voor schitterende resultaten met Timelapse. Gebruik Slow Motion om elk detail op te nemen van bewegingen die je anders zou missen. Met de sportmodus van de Osmo Mobile 3 leg je snelle actie vast, of het nu gaat om de dynamiek in een basketbalwedstrijd of je hond die een eekhoorn achternazit.

Filmen, bewerken en delen met de DJI Mimo-app.

Met de DJI Mimo-app beschik je over handige tutorials, intelligente modi en creatieve sjablonen. Zo kun je op creatief gebied helemaal los gaan en je materiaal vervolgens delen op social media.

Snellere bediening met één hand.

Door de op handige plekken geplaatste knoppen en intuïtieve functies is de Osmo Mobile 3 gemakkelijk met één hand te bedienen waardoor je op een veelzijdige manier kunt filmen en meer bewegingsvrijheid hebt. Een van de andere handige functies is Quick Roll, waarmee je snel van de staande naar de liggende weergave overschakelt.

Inhoude van de verpakking.

  • DJI Osmo Mobile 3 Gimbal
  • Netsnoer
  • Opbergtasje
  • Polsband
  • Anti-sliplaagje

Afmetingen.

Hoogte 28,5 cm - breedte 12,5 cm - diepte 10,3 cm

DJI Osmo Mobile 3