DJI Osmo Mobile 2

De DJI Osmo Mobile 2-handheld maakt van je iPhone een camera die slim bewegingen volgt. De beelden zien er nog professioneler uit, zonder trillingen of schokken en klaar om met de wereld te delen.

Blijf altijd perfect in beeld. Zelfs bij beweging.

Met de DJI Osmo Mobile 2-handheld maak je altijd stabiele foto's en films, zonder trillingen of schokken. Dankzij de ActiveTrack-technologie in de DJI GO-app kan de Osmo Mobile 2 automatisch je iPhone op jou gericht houden terwijl je beweegt. Je hoeft dus niet langer te kiezen of je een moment opneemt, of dat je er deel van uitmaakt. En je kan ook anderen of bewegende objecten perfect in beeld houden door ze te selecteren. Ingebouwde sensoren doen vervolgens de rest.

Nieuwe portretmodus.

In de Osmo 2 Mobile kun je je iPhone nu ook rechtopstaand plaatsen. De staande weergave die standaard wordt gebruikt in live-streaming-apps is ideaal voor panorama’s van je omgeving en geschikt voor elke opnamemodus en -functie.

Vloeiende beelden.

Een video opnemen terwijl je rondloopt of rijdt, is alles behalve evident. Probeer maar eens je camera stil te houden. Osmo Mobile 2 maakt je bewegingen vloeiender en neemt schokkerige bewegingen zelfs helemaal weg. Je beeld trilt niet meer en elk shot dat je maakt ziet er professioneel uit.

Panoramafunctie.

Breng je herinneringen tot leven in HD-panorama’s. De Osmo Mobile 2 maakt automatische foto’s op verschillende posities en plakt die vervolgens aan elkaar in een vloeiend beeld. Je kunt zelf kiezen of je je iPhone-camera staand of liggend gebruikt. Zo heb je voor elke foto de perfecte instelling.

Timelapse.

Verander alledaagse situaties in prachtige beelden met de timelapsefunctie. Film in een enkel stabiel shot hoe een bloem tot bloei komt of hoe wolken door de lucht aan komen rollen. Of gebruik de bewegende timelapsefunctie voor een nog dynamischer effect. Je beweegt dan de camera tijdens een tijdsverloopopname, terwijl het beeld toch vloeiend blijft.

Professionele zoom.

Hou de volledige controle over je iPhone-camera dankzij de nieuwe zoomschuifknop, ingebouwd in het handvat. Zo zoom je soepeler en professioneler en kun je zelfs vertigoshots maken - iets wat voorheen alleen op professionele filmsets mogelijk was.

Urenlang streamen.

Osmo Mobile 2 is gemaakt uit het sterkste composiet. Hij is compact, makkelijk op te vouwen en weegt slechts 485 gram, licht genoeg dus om de hele dag te gebruiken. En zeker met een batterij-autonomie van maar liefst 15 uur. Bovendien kan je met Osmo Mobile 2 ook je iPhone opladen zodat je nog langer live kan streamen.