DJI Mavic Air Drone

De DJI Mavic Air drone is een knap staaltje techniek en design dat je overal mee naartoe neemt waar het avontuur en je iPhone of iPad je brengen. Deze ultradraagbare en opvouwbare drone combineert het beste van de DJI Mavic-reeks met hoogwaardige prestaties en functionaliteit voor nagenoeg onbeperkte actie. Je leven krijgt epische perspectieven met 32-MP Sphere-panorama’s, HDR-foto’s, 4K-video met 30 bps en 100 Mbps en 1080p slowmotionvideo met 120 bps.

Prijs

€ 849,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Met 32-MP Sphere-panorama’s kijk je tot achter de horizon.

De DJI Mavic Air schiet en combineert 25 foto’s in acht seconden voor kristalheldere 32-MP Sphere-panorama’s. Hij ondersteunt ook meerdere panorama-modi, waaronder horizontaal, verticaal en 180°. Met de DJI-schermbril (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je panorama’s vanuit een meeslepend perspectief bekijken.

Camera met gimbal met 3 assen.

De geïntegreerde Mavic Air-camera bevat een 1/2,3-inch 12-megapixel CMOS-sensor en een f/2.8 lens met een brandpuntsafstand die overeenkomt met 24 mm voor hoogwaardige foto’s en video’s. De Mavic Air is ook een van de meest draagbare DJI-drones met een gimbal met 3 assen.

100-Mbps 4K en slowmotionvideo.

Je schiet ongelooflijke 4K-video’s met 30 bps en 100 Mbps om elke seconde op te nemen in UHD-kwaliteit. En dankzij de ondersteuning voor het opnemen van 1080p slowmotionvideo met 120 bps van de Mavic Air kun je moeiteloos al je supersnelle epische avonturen opnemen.

HDR‑foto’s.

Met de nieuwe HDR-algoritmen krijg je op intelligente wijze de juiste belichtingsinstellingen, afhankelijk van de lichtomstandigheden. Overbelichte of donkere delen krijgen een meer natuurlijke overgang tussen hoge lichten en schaduwen, terwijl je efficiënter kunt schieten dankzij snellere digitale signaalverwerking.

Interne opslag.

Naast een micro-SD-kaart heb je de beschikking over 8 GB aan interne opslag voor al je foto’s en video’s in de drone zelf. Exporteren kan via de USB 3.0-connector (type C).

Compact en opvouwbaar.

De Mavic Air is opgevouwen net zo lang en breed als een iPhone: een ultradraagbare drone die de grenzen oprekt van wat mogelijk is met een apparaat van dit formaat. Zelfs de speciale afstandsbediening heeft een opvouwbaar, vlak en ergonomisch design waarin je iPhone naadloos wordt opgenomen voor een optimaal bedieningsgemak. De afneembare stuurknuppels worden in de afstandsbediening bewaard zodat je alles makkelijk mee kunt nemen.

SmartCapture.

De leuke, eenvoudige en intuïtieve SmartCapture biedt een nieuwe en interactieve manier om de Mavic Air met de hand te bedienen. Lanceer en bedien de drone met handgebaren, en neem foto’s en video’s hoe en wanneer je maar wilt.

Intelligente vliegmodi.

De Mavic Air is voorzien van alle intelligente vliegmodi die je kent van andere DJI-drones, zoals ActiveTrack, QuickShot en TapFly. En ActiveTrack is verbeterd met twee nieuw toegevoegde QuickShots. Met de Mavic Air-sensoren voor achterzicht kun je TapFly gebruiken om achteruit te vliegen.

DJI Mavic Air Drone