De Decoded Wallet Case is het meest complete hoesje voor iPhone 6(s) Plus én zit toch compact en strak in het pak. De hoes is gemaakt uit het fijnste leer en biedt naast je iPhone ook ruimte voor 3 kaarten en cash geld.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Wallet Case iPhone 6(s) Plus rood
€ 59,99

Overzicht

Eigenschappen

Perfect beschermd op weg.

De Decoded Wallet Case beschermt je iPhone tot in de kleinste hoeken tegen vuil, krassen en valpartijen en houdt hem tegelijk slank, licht en dun. Je iPhone zit stevig vastgeklikt in een snap case en een fluweelzachte voering zorgt voor de ultieme bescherming. Een elegante, elastische riem houdt de Wallet Case ook in alle omstandigheden dicht, zodat de hoes - én z'n inhoud - altijd veilig en wel opgeborgen blijft.

Authentiek leer. Made in Holland.

De Wallet Case is met de hand gemaakt uit het beste leer. Decoded, een Nederlands merk, besteedde bij het ontwerp ervan aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De ultieme beschermhoes. En méér.

Met de Decoded Wallet Case heb je je hele leven op zak: je iPhone, je kaarten én cash geld. Want binnenin is er naast je iPhone ook ruimte voor 3 pasjes (zoals je bank-, krediet- en identiteitskaart) én een extra vakje voor cash geld. De Wallet beschermt je iPhone en je kostbaarheden helemààl! En dankzij het slimme ontwerp kan je de snap case van je iPhone ook als standhouder gebruiken voor het bekijken van filmpjes en foto's.

100% op maat van je iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus.

De Decoded Wallet Case is voor 100% gemaakt op maat van je iPhone 6(s) Plus. Hij is voorzien van alle nodige uitsparingen voor de Lightning-connector, aan/uitknop, koptelefoonaansluiting en camera van je iPhone.